به گزارش پایگاه خبری آستان حضرت معصومه سلام الله علیها، خانم شریف در رواق حضرت خدیجه(س) حرم مطهر، با اشاره به اینکه در کنار مصرف انواع غذاها انسان باید از میوه‌ها و سبزیجات متناسب با هر فصل استفاده کند، افزود: مصرف سبزیجات و میوه‌ها علاوه بر تأمین املاح و مواد مغذی مورد نیاز بدن موجب پاکیزه شدن سیستم گوارش و روده ها شده و در درمان یبوست و بیماری‌های ادراری هم بسیار مؤثر است.
وی افزود: انسان در مصرف انواع میوها باید از مصرف میوه‌های گلخانه ای و میوه‌هایی که به روش‌های شیمیایی و هورمونی رشد می‌کنند خود داری کند.
استاد حوزه علمیه قم ادامه داد: انسان در مصرف سبزی باید آن را تمیز شسته تا خاک نداشته باشد ولی نباید سبزیجات و میوه‌ها را با انواع مواد شوینده شست و شو داد؛ زیرا شست شوی این مواد غذایی در مواد شوینده خاصیت آن‌ها را از بین می برد.
خانم شریف با بیان اینکه سیب زمینی و بیشتر گوشت های پرندگان که دارای طبع سرد است باید از مکمل های غذایی که طبع این غذاها را متعادل می‌کند استفاده کرد اظهار داشت: مصرف زیاد غذاهای سرد بدون استفاده از مکمل های غذایی که طبع آن‌ها را متعادل می‌کند موجب به هم ریختن سیستم گوارشی انسان می‌شود.
وی با تأکید بر اینکه آب یکی از با ارزش‌ترین مواد موجود در کره زمین است، ادامه داد: باید مصرف آب به‌موقع و به جا باشد و انسان نمی‌تواند میان غذا یا بلافاصله بعد از غذا آب بنوشد زیرا نوشیدن آب در این مواقع موجب اختلال در کار معده و کمبود فضا برای هضم غذا می شود.
خانم شریف یادآور شد: بهتر است انسان به جای مصرف بیش از حد چای و نوشابه و…، انواع عرقیات و شریت های طبیعی متناسب با فصل استفاده کند؛ زیرا مصرف این شربت ها و عرقیات متناسب با طبع بدن و فصل موجب تقویت سیستم گوارش و شادابی جسم و روح انسان می شود.