به گزارش پایگاه خبری آستان حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها، حجت الاسلام والمسلمین محمود اکبری بین نماز مغرب و عشا با بیان اینکه یکی از ویژگی های رسول اکرم(ص) حساس بودن نسبت به حقوق دیگران بود، تصریح کرد: نقل شده زمانی که پیامبر(ص) قصد هجرت از مکه به مدینه را داشتند به حضرت علی (ع) فرمودند که در جمع مردم اعلام کند که هر کس طلب یا امانتی نزد رسول خدا(ص) دارد آن را پس بگیرد.
وی با ابراز اینکه امت پیامبر(ع) باید مطیع سیره وروش ایشان باشد خاطرنشان کرد: اگر کسی مال دیگری را به امانت بگیرد باید احکام آن را نیز رعایت کند.
کارشناس احکام دینی با اشاره به اینکه فرد در وقت پس گرفتن امانت خود مختار است، ادامه داد: حفظ مالی که فرد به امانت گرفته واجب و کوتاهی در نگهداری از آن حرام است واگر خسارتی به مال مربوطه وارد شد کسی که آن را به امانت گرفته باید آن راپرداخت کند.
وی با بیان اینکه تصرف در امانت بدون اجازه حرام است، گفت: گاه امانت به صورت اجاره یا گرو است و گاه نیز فرد وسیله ای را برای تعمیر به دیگری می سپارد که امانت محسوب می شود و کسی که امین است حق تصرف و استفاده بدون اجازه از آن را ندارد.
تصرف در امانت، بدون اجازه حرام است
کارشناس احکام دینی حرم مطهر گفت: کسی که مالی را از دیگری به امانت بگیرد، نمی تواند بدون اجازه او از آن استفاده شخصی کند و یا آن را به دیگری بسپارد.
پایان پیام/ ۹۶۱۱۱
۱۶ آذر ۱۳۹۴
کد خبر: ۷۰۲
لینک صفحه کپی شد