به گزارش پایگاه خبری آستان حضرت معصومه سلام الله علیها، حجت‌الاسلام والمسلمین فلاحی، پیش از نماز مغرب و عشا در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر با بیان اینکه رمز بقا، ماندگاری و نشر اسلام مَحبت است، گفت: حضرت رسول(ص) با مَحبت و مهربانی به دعوت مردم به اسلام پرداختند و با همین مَحبت و مهربانی بود که توانست زمینه گرایش عده زیادی از مردم را به اسلام فراهم کنند.
وی افزود: به عبارت دیگر اسلام دین صلح و مهربانی است و حضرت رسول(ص) به جای اینکه بخواهند مردم را با نیروی شمشیر به اسلام دعوت کنند با نیروی عشق و مَحبت به این رسالت آسمانی خود پرداختند.
استاد حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه قرآن پیامبر اکرم(ص) را رحمت للعالمین توصیف کرده است، گفت: سیره تبلیغی پیامبر اکرم(ص) بر مدار مَحبت و مهربانی بنا شده است تا جایی که این مَحبت سال وفود را در تاریخ اسلام رقم زد؛بنابراین در سال وفود شاهد سبقت گرفتن قبایل عربی در مسلمان شدن بر یکدیگر بوده ایم.
حجت‌الاسلام والمسلمین فلاحی با تأکید بر اینکه سیره رفتاری پیامبر اکرم(ص) نوید دهنده تمام پیروزی های اسلام در تاریخ با شکوه آن بود، اظهار کرد: پیامبر اکرم(ص) در تمام جنگ‌ها دستوراتی صادر فرمودند که در هر جنگ از خطوط قرمز اسلام به شمار می‌آمد و این دستورات دشمنان اسلام را متحیر و منقلب می کرد.
وی ادامه داد: پیامبر اکرم(ص) در تمام جنگ‌ها از قطع کردن درختان، آزار و اذیت کودکان، ورود به حریم اهل بیت و خانه‌های سربازان سپاه دشمن و آسیب رساندن به کهنسالان جلوگیری می کردند.
استاد حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه یکی مهم‌ترین نماد های مهربانی پیامبر اکرم(ص) در سالهای اول پیروزی های اسلام آزاد کردن دختر حاتم طائی به دلیل شخصیت شاخص حاتم بود، گفت: وقتی پسر حاتم طائی از این جریان مطلع شد به مدینه آمد و از نزدیک با مشاهده رفتار و گفتار پیامبر اکرم(ص) مسلمان شد.
حجت‌الاسلام والمسلمین فلاح با اشاره به اینکه امام خمینی(ره) هم به تأسی از حضرت رسول در پیروزی انقلاب به جای استفاده از نیروی شمشیر و نبرد مسلحانه بر نبرد فرهنگی و تأکید کردند و پیروز شدند، یادآور شد: رمز بقای انقلاب و اسلام هم همین عشق و مَحبت و تکیه بر قدرت جذابیت و جاذبه اسلام بود.