به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها، آیت الله فاطمی نیا پنجشنبهشب در هفتمین مراسم سالگرد آیتالله بهجت در مسجد اعظم قم با بیان اینکه خداوند در انسان نور فطرت را قرار داده است، گفت: اگر انسان این سرمایه را به کار گیرد، میتواند با عقلی که خداوند به او داده است، معلوماتی را به دست آورد.
وی با بیان اینکه اگر از علوم ظاهری استفاده نکنیم نمیتوانیم زندگی کنیم، افزود: طلبههایی که با امام زمان(عج) معامله کردهاند و طلبه شدهاند باید در یادگیری علوم ظاهری مانند ادبیات عرب، اهتمام داشته باشند تا بتوانند قرآن و حدیث را به خوبی بفهمند.
استاد اخلاق حوزه با اشاره به اینکه انسان مؤمن و مقدس بودن دلیل بی سوادی نمی شود، گفت: انسانهای مؤمنی هستند که سواد ندارند و مورد رجوع مردم هستند ولی به دلیل بیسوادی مردم را گمراه میکنند.
وی بیان کرد: انسان وقتی زحمت میکشد و علوم ظاهری را یاد میگیرد، این علم وسیلهای میشود تا قرآن و حدیث را فراگیرد؛ ولی تنها یاد گرفتن مهم نیست بلکه باید در کنار یادگیری عمل نیز باشد.
آیت الله فاطمی نیا با بیان اینکه امام(ره) فرمودند که طلبهها در کنار فقه و اصول باید به تهذیب نفس نیز بپردازند، گفت: اگر اهل عمل شدیم آن موقع نور دیگری در انسان آفریده میشود که بر انوار ذاتیه انسان حکومت دارد.
وی تصریح کرد: حضرت آیتالله بهجت سراسر لطافت و آرامش بود و هیچ نگرانیای در او وجود نداشت.
استاد اخلاق حوزه گفت: میدان انوار حاکمه آنقدر وسیع است که گاهی صاحبان انوار حاکمه صاحب واردات نیز میشوند و یکی از صاحبان واردات الهی، حضرت آیتالله بهجت بود.
وی ابراز داشت: بسیاری از مشکلات ما از ضعف خداشناسی است و اگر خدا را به خوبی بشناسیم ولایت شناسی و امام شناسی ما اصلاح میشود؛ اگر کسی در امامت امام علی(ع) شک کرده است خداشناسیاش ضعیف است.
حجت الاسلام و المسلمین فاطمی نیا با اشاره به دلایل قیام امام حسین(ع) بیان کرد: امام حسین(ع) قیام کرد تا دین مطرح شود و بهجتها و خمینیها تربیت یابند.
وی با بیان اینکه کراماتی که خداوند گاهی به انسانها میدهد از دو نوع کرامات عامه و خاصه است، افزود: کرامات عامه را همه انسانها متوجه میشوند ولی کرامات خاصه را کسی متوجه نمیشود و صاحب کرامات خاصه اگر کرامات عامهای از آنها نمایان شود صدای ناله آنها بلند میشود.
محقق و پژوهشگر حوزه با بیان اینکه حضرت آیت الله بهجت میفرمودند که هرچه هست در عبودیت و بندگی است، گفت: حضرت آیتالله بهجت مظهر انوار حاکمه بود، یعنی انواری که بر همه انواری که قبلاً به او داده شده بود برتری دارد.
استاد اخلاق حوزه
آیت الله العظمی بهجت مظهر انوار حاکمه بود
آیت الله فاطمی نیا گفت: حضرت آیت الله بهجت مظهر انوار حاکمه بود، یعنی انواری که بر همه انواری که قبلاً به او داده شده بود، برتری دارد.
پایان پیام/ ۹۶۱۱۱
۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۵
کد خبر: ۳۱۵۷
لینک صفحه کپی شد