به گزارش پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه علیهاالسلام، حجت الاسلام سعید عبدالهی، در شبستان نجمه خاتون حرم مطهر درباره انیمیشن «عصر یخبندان۴» گفت: این انمیشین با عنوان «شکاف قاره ها» با هدف آماده سازی افکار عمومی در اروپا و آمریکا برای حضور در خاورمیانه و اجرای طرح تغییر خاورمیانه ساخته شده است.

وی با بیان این که این انیمیشن قبل از حضور داعش در منطقه ساخته شده؛ اما گوریلی که در این انیمیشن نقش فرمانده و ناخدای دزدان دریایی را بر عهده دارد از نظر طراحی چهره و رفتار شباهت زیادی به عناصر داعش و سایر گروه های تندرو و افراطی به ظاهر اسلامی دارد، ادامه داد: سازندگان انیمیشن عصر یخبندان۴ با طراحی شخصیت این گوریل می خواهند افکار عمومی را متوجه این موضوع  کرده که با چه عناصری در منطقه خاورمیانه رو به رو هستند و در نتیجه ناگزیر به جنگ با این عناصر و ایجاد تقسیمات جدید در منطقه خاورمیانه در راستای حفظ صلح جهانی هستند و به این وسیله سیاستمداران اروپا و آمریکا  افکار عمومی این کشورها و مردم جهان را با خود همراه می سازند.

این کارشناس رسانه ای تصریح کرد: در گروه دزدان دریایی، شیر دریایی شباهت زیادی به اعراب عربستان دارد که تنها به دنبال منافع فردی خود بوده و به جز خوردن و خوابیدن  و کمک به دشمن هیچ کار دیگری نداشته و افراد بی فکری هستند.

حجت الاسلام سعید عبدالهی ادامه داد: در گروه دزدان دریایی تنها یک فرد نیرومند وجود دارد که آن هم یک ببر دندان خنجری است که در این انیمیشن سعی شده چهره این ببر بی شباهت به رئیس جمهور روسیه نباشد.

وی با تاکید بر این که در نظام حزبی آمریکا فیل نماد حزب دموکرات بوده و کلاه نماد حزب جمهوری خواه است، افزود: در این انیمیشن قهرمانان ماموت ها یا همان فیل ها هستند که امور را به پیش می برند و سازندگان این انیمیشن ناخودآگاه این فکر را به افکار عمومی جهان القا می کنند که اداره امور باید به دست این گروه باشد تا همه چیز به خوبی انجام شود.

این کارشناس حوزوی با بیان اینکه هزینه ساخت این انیمیشن ۸۰ میلیون دلار شده است، گفت: به نظر نمی رسد سازندگان این انیمیشن از ساخت آن تنها به دنبال سرگرمی و کسب درآمد باشند بلکه هدف از تولید این انیمیشن همانطور که گفته شد همراهی افکار عمومی مردم اروپا و آمریکا با طرح خاورمیانه جدید است.

حجت الاسلام عبدالهی یادآور شد: با وجود این که این انیمیشن در ایران دوبله شده است ولی در آن، این جمله گوریل که بیان می کند« لذتی در انتقام است که در بخشش نیست» مطرح می شود؛ جمله ای که برخلاف حدیث حضرت علی علیه السلام است که می فرمایند« لذتی درعفو هست که در انتقام نیست».