به گزارش پایگاه خبری آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها، در این مراسم که امشب در شبستان امام خمینی(ره) برگزار شد، سید حمید رضا برقعی، از شاعران آیینی شعر خوانی کرد و سپس حجتالاسلام والمسلمین ماندگاری به ایراد سخن پرداخت.
وی با اشاره به اینکه اولیای الهی فقط با خداوند معامله می کنند و این معامله خالصانه و دائمی است گفت: نبی گرامی اسلام همیشه نگران امت خودشان بودند که این امت در صراط مستقیم استقامت نداشته باشند که مع الاسف همین اتفاق نیز افتاد وبعد از رحلت ایشان جامعه اسلامی به انحراف کشیده شد.
وی افزود: دست درازی به بیت المال، احتکار، اختلاس و… در جامعه اسلامی نشان از این دارد که اینگونه افراد اهل استقامت در راه دین نیستند و با کوچکترین فشار و سختی و تنگناهای اقتصادی به دامن کفار پناه می برند.
استاد حوزه علمیه خاطر نشان کرد: معامله با خداوند باعث حیات جاویدان، رزق عند الله، مقام شفاعت و مقام معیت به انسان عطا می شود و نمونه این معامله مشارکت در امر خیر است. هر کس به محتوا و آثار معامله با خداوند برسد تمام هستی، وجود، جان و مالش را در راه این معامله تقدیم می کند.
سخنران حرم بانوی کرامت یادآور شد: امام حسین علیهالسلام با خداوند معامله کرد و همین مساله رمز جاودانگی واقعه عاشوراست.
وی افزود: امام سجاد علیهالسلام نیز در طول ۳۵ سال حیات بعد از واقعه عاشورا فعالیت هایی را انجام دادند که همگی آن ها معامله با خداوند بود.
حجتالاسلام ماندگاری تأکید کرد: خرید برده و غلامان برای تربیت اسلامی، اعزام مبلغان در اعیاد غدیر و قربان و استفاده از این غلامان بهعنوان مبلغان دین به سرتاسر مملکت اسلامی، احیای امربهمعروف و نهی از منکر بهصورت نامهنگاری، رساندن سخنان خود در قالب دعا و از همه مهمتر زنده نگهداشتن مکتب بکاء بهصورت روایت گری از نهضت عاشورا و اقامه عزا و برپایی مجالس روضهخوانی برای شهیدان کربلا همگی از اقدامات امام سجاد علیهالسلام بود که در نوع خود بینظیر است.
خاطرنشان می شود در پایان این مراسم حاج عباس حیدرزاده دعای کمیل را قرائت کرد.(p1)
آیین سوگواری شهادت امام سجاد(ع) در حرم بانوی کرامت برگزار شد
مراسم عزاداری شب شهادت امام سجاد علیهالسلام با حضور عزاداران و محبین اهل بیت(ع) در حرم حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها برگزار شد.
پایان پیام/ ۹۶۱۱۱
۱۲ مهر ۱۳۹۷
کد خبر: ۳۶۹۵۴
لینک صفحه کپی شد


