به گزارش پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه علیهاالسلام، حجت‌الاسلام بیگدلی شامگاه سه شنبه، در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر گفت: مکتوبات باب چهارم بهشت ادامه دهنده همان نکات وتوصیه هایی است که درباب های دیگر نوشته شده است و همانند چراغی برای هدایت انسان ها از سوی خداوند توصیه شده است.
وی افزود: اولین نکته ای که در بالای درب چهارم نوشته شده است مربوط به حق همسایگی و اکرام و گرامیداشت همسایه است و باید حقوق همسایه به نحوی رعایت شود که خدای ناکرده حق الناسی به وجود نیاید.
سخنران حرم بانوی کرامت یکی از نشانه های ایمان به‌روز قیامت و خداوند را گرامی داشتن حق همسایه عنوان کرد و گفت: نوشته دوم نیز مربوط به اکرام مهمان است که نشانه ای از باور قلبی به روز جزا است. اکرام با اطعام مهمان متفاوت است که باید رعایت شود و مهمان اکرام واقعی شود.
استاد حوزه علمیه در ادامه یادآور شد: رفتار محترمانه و کریمانه با والدین نیز توصیه و نوشته سومی است که بر بالادی درب چهارم بهشت کتابت شده است که باید انسان ها آن را رعایت کنند. بر اساس روایات کسی که عاق والدین، شارب الخمر و تارک الصلاه باشد بوی بهشت را استشمام نخواهد کرد.
حجت‌الاسلام بیگدلی تأکید کرد: نکته چهارمی که خداوند توصیه کرده، مربوط به سکوت است. کسی که به‌روز قیامت ایمان دارد باید توجه داشته باشد اگر در سخن گفتنش خیر و حقی وجود دارد، سخن بگوید و اگر خیری در آن نیست باید سکوت پیشه نماید تا از خطاهای احتمالی در امان باشد.(p2)