به گزارش پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه سلامالله علیها، حجتالاسلام مهدی ماندگاری شب گذشته در جمع ارادتمندان اهلبیت(ع) در شبستان امام خمینی(ره) طی سخنانی اظهار کرد: اعطا نکردن نعمت از سوی خداوند به بندگان در نگاه توحیدی هیچگاه به معنای تنبیه نیست بلکه نشانه حکمت است و همچنین مبتلا شدن بندگان به گرفتاریها و بلاها در حقیقت در راستای تربیت انسان است.
وی افزود: در حقیقت مصیبتهایی که به انسان میرسد فلسفههای مختلف دارد و گاهی خاصیت پاککنندگی روح و باطن انسان از آلودگیها دارد و گاهی نیز برای ترفیع درجات انسان و رساندن انسان به مقام صابرین و شاکرین است.
سخنران حرم بانوی کرامت خاطرنشان کرد: مقام امامت حضرت ابراهیم(ع) در حقیقت بعد از مبتلاشدن به امتحانات سخت الهی به وی اعطا شد و مقام حضرت به جهانیان نشان داده شد.
استاد حوزه علمیه تاکید کرد: نگاه توحیدی، قرآنی و اهلبیت(ع) به دنیا باعث میشود انسان نه تارک دنیا و نه عاشق دنیا شود بلکه دنیا را مدیریت دینی نماید و هرگاه نعمتی به وی اعطا میشود همواره شاکر باشد و فخر نفروشد و در زوال نعمت نیز از رحمت الهی مأیوس نشود و تابع محض و تسلیم در برابر اوامر و امتحانات الهی باشد.
ماندگاری یادآور شد: در نگاه توحیدی، دنیا نه آسایشگاه و نه خوابگاه و نه تفرجگاه است بلکه دنیا محل گذر و بازاری است برای به دست آوردن توشه آخرت و نگاه مجاهدان فی سبیل الله در لبنان، ایران، عراق، یمن، سوریه و غیره یک نگاه توحیدی و اهلبیتی(ع) به دنیا است و در حقیقت دنیا را موقت، تنها فرصت و پر خطر میبینند و لذا محصول این نگاه برای آنها یک نگاه جهادی در زندگی ایجاد کرده است.
وی افزود: زندگی تمام انبیاء و اولیاء الهی، یک زندگی جهادی بر پایه آموزههای توحیدی بود و ائمه معصومین آیینه تمام نمای زندگی جهادی هستند.
سخنران حرم بانوی کرامت در ادامه گفت: جهاد فی سبیل الله با اموال و نفس نشانه زندگی جهادی است و زندگی جهادی در حقیقت یعنی باور به فرصت قلیل در دنیا، یعنی تلاش برای کسب آخرت، باور به تلاش جنود ابلیس برای تضعیف این روحیه جهادی و خدمت به خلق خدا که همگی در کنار هم میتواند شاکله یک زندگی جهادی را مستحکم نماید.
ماندگاری خاطرنشان کرد: زندگی جهادی یعنی معامله با خداوند، کار برای رضای خدا، تلاش برای سربلندی در آخرت، عدم درنگ در خدمت به مردم حتی برای یک لحظه، خدمت خالصانه، استقامت در برابر تهدیدات دشمنان داخلی و خارجی، مقاومت در برابر تحریمهای اقتصادی، در نظر گرفتن خداوند در تمام لحظات، توکل مستمر بر خداوند، عدم هراس از دشمن، مقابله با وسوسههای شیطان و هراس نداشتن از جهاد با دشمنان دین که اگر تمام این شاخصهها در زندگی انسان جاری و ساری شود سعادت اخروی نصیب انسان میشود.