به گزارش پایگاه خبری آستان حضرت معصومه سلامالله علیها، در این مراسم جمعی زیادی از دوستداران اهلبیت (ع) اعم از اهل سنت و شیعه، از جمله برخی علما، استادان دانشگاه و شخصیتهای فرهنگی، ادبی و علمی در مراسم باشکوه بزرگداشت دهه کرامت و ایام ولادت حضرت امام رضا علیهالسلام و حضرت فاطمه معصومه سلامالله علیها شرکت کردند.
در این برنامه پس از تلاوت آیاتی چند از قرآن مجید، «احسان خزاعی» رایزن فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در پاکستان ضمن خیرمقدم به میهمانان و تبریک ایام خجسته کرامت، به بیان ویژگیها، فضایل اخلاقی و کمالات نفسانی آن پیشوایان بزرگ دین اسلام پرداخت و گفت: مسلمانان با الگو گرفتن از سیره حضرت امام رضا علیهالسلام میتوانند به وحدت میان امت اسلامی کمک کرده و همدلی و همگرایی میان مذاهب اسلامی را گسترش دهند، به ویژه در جهان امروز که گروههای تکفیری با تعصبات جاهلی و خونریزی در جوامع اسلامی چهره منفی از اسلام نشان میدهند.
وی ادامه داد: علمای اسلام باید با روشنگری و تبیین سیره امام رضا (ع) و دیگر ائمه اطهار علیهمالسلام، به وحدت و انسجام میان جوامع اسلامی کمک کنند.
برخی از شخصیتهای پاکستانی نیز در این همایش با ابراز خرسندی از حضور در مراسم جشن میلاد امام رضا علیهالسلام و حضرت معصومه سلامالله علیها، وظیفه علما و اندیشمندان اسلامی را تبیین وقایع مربوط به دوران حضرت امام رضا علیهالسلام دانستند.
در ادامه برنامه چند تن از شعرای برجسته شهرهای راولپندی و اسلامآباد اشعاری به زبانهای اردو و فارسی در وصف حضرت فاطمه معصومه سلامالله علیها و حضرت علی ابن موسیالرضا علیهالسلام سرودند.
در اين مراسم حجتالاسلاموالمسلمین علامه سيد علیاکبر كاظمی روحانی برجسته شيعه به عنوان يكی از مسئولان مجلس وحدت مسلمين در راولپندی به عنوان ميهمان ويژه حضور داشت و سخنرانی کرد.
در اين نشست ادبي شاعران آييني و اهلبیت (ع) از شهرهاي راولپندي و اسلامآباد از جمله آقایان؛ سید ثاقب اکبر، سيد تنوير حيدر، انجم خلیق، خرم خلیق، سليم حيدر، شمیم حیدر سید، سيد علي ناصر، نبی هادی، محمد رفیق مغل، سيد رضا كاظمي حضور داشتند و آخرين سرودههای خود را به زبانهای اردو و فارسی به پيشگاه حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و حضرت ثامنالحجج امام رضا علیهالسلام ارائه دادند.
در حاشیه این مراسم نمایشگاهی از کتابهای مربوط به سیره امام رضا علیهالسلام و تابلوها و سخنان، احادیث و روایات آن حضرت به زبانهای اردو و انگلیسی برپا شد.