به گزارش پایگاه خبری آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلامالله علیها، قرارگاه ۱۹ دی استان قم پیش از ظهر امروز جهت بررسی عملکرد و گزارش دهی کمیته های تشکیل شده در این قرارگاه در سالن محراب شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر کریمه اهل بیت(س) برگزار شد.
در این نشست مهدی کبیریپور جانشین دبیر قرارگاه ۱۹ دی با اشاره به تغییرات جدید در ساختار قرارگاه ۱۹ دی اظهار کرد: بعد انتصاب سردار موحد به عنوان دبیر جدید قرارگاه و با توجه به ملاحظه و بررسی عملکرد یک ساله گذشته تغییراتی را در ساختار و شیوه عملکرد اعمال کردیم که هدف از این تغییرات اصلاح نقائص و کاستی های ایجاد شده بود.
در ادامه مصطفی مولایی مسئول هیات اندیشهورز قرارگاه ۱۹ دی با تاکید بر استفاده از ظرفیت های مردمی گفت: اثرگذاری مدیریت شهری در زمینهٔ سیما و منظر شهری ازجمله نماهای شهری موردتوجه خاص است و با حضور جمعی از نخبگان و بهرهگیری از آنان به دنبال تدوین راهکارهایی برای رفع موانع موجود هستیم.
رضا نورعلی مسئول کمیته رصد و اشراف نیز با تأکید بر اهمیت رصد آسیبهای فرهنگی و اجتماعی استان توسط کمیته اشراف قرارگاه ۱۹ دی، تصریح کرد: ۴۵ آسیب با طبقه بندیهای مختلف رصد و شناسایی شده است.
وی افزود: در حوزه آسیبهای اجتماعی، مشروبات الکلی، باندها و مراکز اقامتی و افرادی که در ادارات خلاف شئونات رفتار میکردند شناسایی لازم انجام و برخورد قانونی با متخلفان دنبال شده است.
امیر جعفری مسئول کمیته امر به معروف گفت: شناسایی و تمرکز نسبت به مراکز حساس و حادثه خیز از جمله خیابانهای اصلی، مراکز خرید و فروش، بوستانها، ساماندهی و بهروز رسانی گروههای امر به معروف و تهیه تقویم برنامهها از جمله اقدامات این کمیته است.
وی گفت: برگزاری ۱۲ رزمایش مشترک با پلیس و بازدید از هشت هزار واحد صنفی و تذکر به ۸۰۰ واحد صنفی و ساماندهی سه تیم عملیاتی با هماهنگی دادستانی از جمله اقدامات انجام شده است.
در ادامه حجت الاسلام ابوالفضل تحریری نماینده دادستان در قرارگاه ۱۹ دی گفت: نگاه دستگاه قضا در مسائل عفاف وحجاب حل مسئله است و اگر این دیدگاه نباشد برخورد ها اثر گذار نخواهد بود.
محمد خوئینی مسئول کمیته تشکل های مردمی، حوزوی و دانش آموزی از اجرای طرح دختران فاطمی با همکاری جامعه الزهرا خبر داد و گفت: در این طرح ۱۰۰۰ دختر در مقطع راهنمایی در حوزه عفاف و حجاب و فضای مجازی توسط ۵۰ مبلغه از جامعه الزهرا آموزش میبینند که برای مبلغین نیز تا به حال ۶ دوره آموزشی برگزار شده است.
فاطمه فرخنده مسئول کمیته بانوان قرارگاه نیز عنوان کرد: دو برنامه ویژه در دستور کار این کمیته است که شامل تربیت نیرو برای عملیاتها و ماموریتها و همچنین شناسنامه دار کردن گروهها و افرادی که در این فریضه مهم فعالیت میکنند میشود، تا از موازی کاری در فالیتها و ماموریتهای پیش رو جلوگیری شود.
در ادامه حسین غریب سرپرست اداره کل اجتماعی استانداری تصریح کرد: از سوی سازمان امور اجتماعی کشور ابلاغیه فرایند بازرسی عفاف و حجاب به دستگاهها ابلاغ شده است؛ دولت جدید مباحث حاشیه ای که شاید این مسئله مهم را تحت الشعاء قرار دهد را حذف کرده و فقط روی مسئله حجاب و عفاف و مسائل اخلاقی تاکید دارد.
حجتالاسلام علی قمرینیا مسئول کمیته مساجد نیز از اجرای نمایشگاه قم جهان کوچک برای معرفی ظرفیت های مساجد قم و کشور در آینده نزدیک خبر داد.
حجت الاسلام سید حامد شریعتمداری مسئول کمیته اجتماعی نیز عنوان کرد: نگاه هم افزایی در دستور کار است و در این راستا ۳۰ شبکه در مساجد و محلات قم با محوریت تقویت بنیان خانواده و آموزش خانواده تشکیل شده است.
در ادامه سید موسی حسینی کاشانی مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان قم با دعوت از رسانهها برای پوشش فعالیت های قرارگاه ۱۹ گفت: تلاش ما این است که از رسانههای مشارکت کننده در قرارگاه ۱۹ دی حمایت کنیم.