به گزارش پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سعیدی آریا، شب گذشته در محفل معارفی حرم مطهر بانوی کرامت در شبستان امام خمینی (ره)، در ادامه تبیین صفات مؤمن از نگاه روایات، با تأکید بر این که خداوند متعال ایمان را در قالب‌ها و اندازه‌های مختلف تعریف نموده است، خاطرنشان کرد: قرآن کریم از فرازهایی از آیه ۱۳۶ سوره نساء می‌فرماید؛ «یَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا آمِنُوا»؛ یعنی ایمان وجود مشکک و اندازه داری است و می‌شود ایمانی ناقص و یا کامل باشد و یا قوی‌تر گردد.

 سعیدی آریا به روایت «لا يَحُقُّ العبدُ حقيقةَ الإيمانِ حتّى يَغْضَبَ للّه ِ ويَرضى للّه ِ، فإذا فَعلَ ذلكَ فَقَدِ اسْتَحَقَّ حقيقةَ الإيمانِ» از وجود نازنین پیامبر اعظم محمد مصطفی صلی الله علیه و آله اشاره نمود و اظهار داشت: بنده خدا به حقیقت ایمان دست نخواهد یافت، مگر این که برای‌خدا به خشم آيد و برای‌خدا خشنود شود. پس، هرگاه چنين باشد مستحق درک ايمان حقيقى است.

 وی جهت‌گیری رو به‌سوی خدا و شروع کار برای‌خدا را بسیار مهم ارزیابی نمود و با اشاره به این که شیطان مسیر کار حسنه انسان را از همان فرایند نیت آغاز می‌کند، اظهار داشت: رسول‌الله صلی الله علیه و آله می‌فرمایند؛ «مَنْ أَصْبَحَ لا یَهْتَمُّ بِأُمورِ الْمُسْلمینَ فَلَیْسَ بِمُسْلِمٍ»، هرکسی که روزگار خود را بدون دغدغه امور مسلمانان و اهتمام به غصه مسلمین بگذراند، مسلمان نیست. ساکتان در مقابل ظلم و جنایات رژیم کودک کش صهیونیستی مسلمان نیستند.

 سخنران محفل معارفی حرم مطهر سکوت در مقابل ظلم و جنایت را نوعی تأیید ظلم و همراهی با آن دانست و ابراز داشت: اهتمام و دغدغه نسبت به امور مسلمین فصل ممیز مسلمان بودن است؛ هراندازه سکوت بیشتر باشد، ظلم رژیم هار و درنده صهیونیستی شدیدتر خواهد بود.

 سعیدی آریا با بیان این که اندیشه صهیونیسم به انسان‌های غیر یهود نگاه حیوانی دارد، تصریح کرد: نگاه صهیونیستی به موجودات هستی دو نگاه دارند و بر این باورند که یا حیوان‌هایی هستند که از گوشت و پوست و شیر آنها استفاده می‌کنیم و یا حیوانات هوشمند (انسان‌های غیر یهود) هستند که از کار و هوش و نیرو انرژی آنها بهره‌کشی می‌کنیم؛ صهیونیسم خود را محق در ظلم به دیگر اقوام و ملیت‌ها می‌داند.

 وی دفاع عده‌ای از مسلمان نماها از ظلم و جنایات رژیم صهیونیستی را غیرقابل‌قبول و در مسیر کمک به تعمیق و گسترش ظلم و جنایت توصیف نمود و یادآور شد: وقتی قلب انسان با پلیدی‌ها در هم آمیزد، از سنگ سخت‌تر شده، تمام فکر، ذهن و قلبش دشمنی با حق خواهد بود؛ نور هدایت در چنین فردی اثر نخواهد کرد.

 سخنران حرم مطهر بانوی کرامت ضمن تأکید بر اهمیت تبیین و روشنگری و آثار ارزشمند آن در بیداری فطرت‌ها، تصریح کرد: در برخی از مواقع تیغ تبیین بسیار برنده‌تر از تیغ شمشیر است؛ تبیین مهم‌ترین مانع برای تحریف حقیقت است، وگرنه دشمن جای شهید و جلاد و ظالم و مظلوم را عوض می‌کند.

 سعیدی آریا در بخش دیگری از سخنان خود به ویژگی‌های تاریخی قوم بنی‌اسرائیل اشاره و با بیان این که صهیونیسم از تفرقه در میان جوامع اسلامی و انسانی حداکثر استفاده را می‌کند، خاطرنشان کرد: قوم بنی‌اسرائیل با تحریف‌های بسیار گسترده‌ای که در کتب دینی خود رقم زده، خود را قوم برتر می‌دانند و برای تجلی آن از عنصر تفرقه حداکثر استفاده را می‌کنند.

 وی تبیین و تولی و تبری را مهم‌ترین رسالت تک‌تک آحاد جامعه اسلامی در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی دانست و با تأکید بر این که قلبی که به ظلم و جنایتی راضی باشد، بویی از ایمان نبرده است، اظهار داشت: برای این که انسان بداند عملش مؤمنانه است، باید ببیند آن چیزی که برای خودش می‌پسندد برای دیگری هم می‌پسندد.

 سعیدی آریا در بخش دیگری از سخنان خود ضمن انتقاد از رویکردهای سازمان ملل و مجامع بین‌المللی، با بیان این که نهادهای اجتماعی ظاهراً بین‌المللی به ابزاری برای حمایت از ظالم و کنترل واکنش مظلوم تبدیل شده‌اند، یادآور شد: متأسفانه واژه‌هایی چون صلح جهانی، حقوق بشر و… به ابزار وجه‌المصالحه برای حمایت از ظالم و ساکت کردن مظلومیت ملت‌ها تبدیل شده است.