به گزارش پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه سلاماللهعلیها، همایش قرآنآموزان مجازی مرکز قرآن و حدیث کریمه اهلبیت (س) با حضور ۳۵۰ قرآنآموز مجازی از سراسر کشور در شبستان حضرت زهرا (س) حرم مطهر بانوی کرامت برگزار شد.
حجتالاسلام سید محمدحسین طباطبایی حافظ کل قرآن کریم در این همایش با اشاره به تکرار کلمه ذکر در قرآن کریم، اظهار کرد: یکی از اسامی قرآن ذکر، به معنی یادآوری است؛ بنابراین هر چیزی که یاد خدا در آن لحاظ شده باشد از مصادیق کلمه ذکر و انسان را از غفلت خارج میکند.
وی خاندان عصمت و طهارت را اهل ذکر دانست و گفت: اهلبیت هم وجودشان مایه یادآوری خداوند است و هم خودشان مفسر و مبین قرآن کریم هستند و در قران کریم هم آمده است که اگر چیزی را نمیدانید از اهل ذکر یعنی اهلبیت پیامبر (ص) بپرسید.
این استاد حفظ قرآن کریم با بیان اینکه اگر میخواهیم در مسیر خداوند رشد و پیشرفت داشته باشیم باید با تمسک به دو ثقل قرآن و اهلبیت حرکت کنیم، افزود: اینکه در قرآن امر به ذکر کثیر شده است در روایات آمده است که مصداق ذکر کثیر تسبیحات حضرت زهرا سلاماللهعلیها است.
وی با بیان اینکه خطبه فدکیه حضرت زهرا (س) سرشار از استدلالهای قرآنی برای اثبات حق اهلبیت است افزود: کلام اهلبیت (ع) آمیخته با قرآن است و حتی در مواردی در تاریخ بیان شده که برخی از نزدیکان اهلبیت (ع) جز با آیات قران سخن نمیگفتند.
طباطبایی ادامه داد: ارتباط وثیق اهلبیت با قران بهقدری زیاد بوده که در کلام و کردار خود بهصورت خاص و شاخص از آیات قران استفاده میکردند؛ بنابراین ما نیز اگر میخواهیم مورد عنایت و رضایت اهلبیت باشیم باید در حد وسع خود با قرآن انس داشته باشیم.
در ادامه این همایش از ۵۳ نفر از برگزیدگان دوره مجازی مرکز قرآن و حدیث کریمه اهلبیت که در رشتههای حفظ کل، حفظ ۱۰ جزء، حفظ ۵ جزء، حفظ ۳ جزء و حفظ یک جزء، تجوید، قرائت ترتیل و قرائت تحقیق در دو رده سنی زیر ۱۶ سال و بالای ۱۶ سال و در بخشهای خواهران و برادران مقام کسب کرده بودند با اهدای لوح تقدیر و جوایز متبرک فاطمی تجلیل شد.
گفتنی است در این مراسم قرآنآموزان مجازی مرکز قرآن و حدیث کریمه اهلبیت (س) به غبارروبی ضریح مطهر بانوی کرامت پرداختند.
در پایان این همایش نیز حلقههای آشنایی قرآنآموزان با اساتید مرکز قرآن و حدیث کریمه اهلبیت (س) برگزار شد.
عکاس: زهرا سادات صحفی