به گزارش پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها، در ایام ماه مبارک رمضان ایستگاه صلواتی حلیم حرم مطهر بالغ بر ۲۵۰۰ پرس پرس حلیم را تهیه و در میان زائران توزیع می‌کند؛ پرس حلیم همراه با نان کرمانی که با همکاری مسجد مقدس جمکران تهیه می‌شود، در صحن جوادالائمه حرم مطهر بانوی کرامت در میان زائران توزیع می‌گردد.

در چایخانه حضرتی مسجد اعظم نیز روزانه حدود ۳ هزار چایی و دم‌نوش همراه با ۱۵۰۰ افطاری لقمه نان، پنیر، سبزی و خرما تهیه و در میان زائران توزیع می‌شود.

گفتنی است؛ در ایام خاص ماه مبارک رمضان به‌ویژه شب‌های وفات حضرت خدیجه(س)، میلاد امام حسن مجتبی علیه‌السلام و شب‌های قدر بالغ بر ۲۵۰۰ شام نیز به همت چایخانه مسجد اعظم توزیع خواهد شد.

همچنین چایخانه‌های حرم مطهر بانوی کرامت در صحن جوادالائمه(ع) و صحن پیامبر اعظم(ص) نیز هر شب بعد از افطار میزبان زائران، شهروندان و مسافران نوروزی است.