به گزارش پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه سلام الله علیها، حجت الاسلام والمسلمین صفر فلاحی مدیر، رجبعلی قاسمی مدیرکل حراست و رؤسای ادارات رفاه و خدمات زائر حرم مطهر بانوی کرامت از روند پخت نان سنتی کرمان توسط نانوایان کرمانی در مسجد مقدس جمکران بازدید کردند.
حدود ۵۰ بانوی نانوای کرمانی به صورت خودجوش و جهادی از ابتدای ماه مبارک رمضان در مسجد مقدس جمکران به پخت روزانه ۲ هزار نان سنتی کرمان می پردازند تا در میان روزهداران و زائران مسجد مقدس جمکران و حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها توزیع شود.
گفتنی است حدود هزار نان سنتی کرمان روزانه به حرم مطهر بانوی کرامت اهدا می شود که در ایستگاه های صلواتی حرم مطهر همراه با وعده افطاری در میان زائران توزیع می شود.