پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه سلام الله علیها| حتی خداوند برای مریم که یکی از چهار زن بهشتی بود جواز ورود به خانه اش را برای تولد فرزند نداد؛ اما خداوند به فاطمه بنت اسد پسری عنایت کرده بود که آنچنان جایگاهش در کون و مکان و زمان بلند مرتبه، برجسته و رفیع بود که در خود کعبه و در خانه خدا این فرزند را به دنیا آورد.
نام این فرزند را رسول خدا(ص) علی انتخاب کردند و این اعلای ستوده بعدها در خانه پیامبر(ص) پرورش یافت و جان پیامبر(ص) شد؛ کسی که در اخلاق و رفتار شبیهترین به پیامبر(ص) بود و عالم در جوانمردی چون او را به خود ندیده بود و علی(ع) نه تنها جوانمردی بزرگ بلکه جهانمردی بود که زمین و زمان و کون و مکان در برابر عظمت او سجده کردند بهجز ابلیس و انسانهای منفعتپرست که هیچ چیز حتی علی(ع) که مظهر حق است نمیتواند میان آنها و منفعتشان فاصله ایجاد کند و همینها بودند که سقیفهنشین شدند، غدیر را که اظهر من الشمس بود را به فراموشی سپردند و بیعت شکستند، بهترین بانوی عالم را شهید کردند و امام علی(ع) که در عالم چون او نیست را خانهنشین کردند و اینچنین تاریخ بشر را به انحراف از عصر طلایی اسلام پس از رسول خدا(ص) کشاندند.
علی(ع) بهترین جوانمرد عالم
قریش چون علی(ع) و رسول خدا(ص) را به خود ندیده است. مردانی که نه تنها در اخلاق بلکه در معنویت، تقوا و خداپرستی هم بی نظیرترین عالم هستند.
امام علی(ع) در میدان جهاد، در میدان کار و در میدان خدمت به اسلام بی نظیر بود
امام علی(ع) بهترین بشریت است و همانطور که تمام عالم شیفته اوست و میگویند که علی(ع) فقط برای مسلمانان و شیعیان نیست و عهدنامه او به مالک اشتر پشتوانه تمام عهدنامهها و قراردادهای بشری است به قول جرج جرداق علی(ع) صدای عدالت بشری است، صدایی که خیلی بلند از پس بلندای تاریخ و زمان به گوش میرسد.
امام علی(ع) در همه عصرها برای بشر جهانمرد است؛ جهانمردی که حتی فیلمهای هالیوودی به گرد ساختن قهرمانی چون او نمی رسند و حتی نتوانستهاند قهرمانان خود را به این صدای عدالت بشریت نزدیک کنند.
پدر به فدایش؛ دختران هاشمی زینتهای پدران
حتما شنیدهاید که علاقه دختر به پدر بینظیر و شگرف است و این علاقه هدیه رسول خدا(ص) و میراث ایشان برای تمامی پدرانی است که چون ایشان هستند و از ایشان الگوبرداری میکنند.
امیرالمؤمنین امام علی(ع) هم چون پیامبر(ص) رابطهای زیبا و بسیار وصفناپذیر با دختران خود داشته و دخترانشان بس پاکدامن و عفیف و بنا به تعبیر سوره الرحمن فرزندان ایشان و حضرت زهرا(س) چون درّ و گوهر و لؤلؤ و مرجان هستند و حضرت زینب و خواهرشان از تاریخ سازترین بانوان در تاریخ تمدنی اسلام و زینت پدر بودند و در عصر خود بینظیر و این سلسله تا عصر امام کاظم(ع) و حضرت معصومه(س) و پس از آن در خاندان ائمه(ع) ادامه داشت.
بوسیدن دست پدر امضای ورود به بهشت است
امیرالمومنین؛ مردی که با حق برابر است و اعمالش میزان اعمال آدمی، کلید ورود به بهشت و صدای عدالت انسانی است که نجابت، فصاحت و رسایی کلامش در پس قرنها تاریخ بشری با وضوح و بلندی تمام به گوش می رسد، او نماد مرد است.
پدر قهرمان زندگی فرزندان خویش است و پدران علوی مرام نه تنها قهرمان زندگی دختران و پسران خود بلکه اَبَر قهرمان زندگی تمام دختران و پسران بی پناه عالم هستند؛ مرد میدان هستند و جهانمرد تاریخساز؛ به همین دلیل است که بوسیدن دست پدر امضای ورود فرزند به بهشت است.
پدر را قدر بدانیم و حرمت گذاریم همانطور که او از تمام لذتهای زندگی بخاطر ما گذشت و با سختکوشی و تلاش شبانهروزی ما را حرمت گذاشت؛ در حالی که شاید بارها حرمت او بخاطر ما شکسته شد.
دست بوس پدران علوی مرام خود باشیم
مردان علوی مرام نه تنها قهرمان زندگی فرزندان خود بوده: بلکه قهرمان زندگی تمام دختران و پسران بیگناه و بی پناه و مرد میدان، تاریخ ساز و تمدن هستند و بوسیدن دست چنین پدری جواز ورود به بهشت و بهشتی شدن است