به گزارش پایگاه خبری آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله‌علیها، حجت الاسلام و المسلمین محمد حاج‌ابوالقاسم دولابی در آیین ترتیل‌خوانی پنجمین روز از ماه مبارک رمضان در حرم مطهر بانوی کرامت اظهار داشت: داشتن روحیه ظلم ستیزی شرط لازم برای پیروزی بر دشمن است؛ چراکه مشاهده دشمن از رشادت ها و صلابت های ما می تواند مانع طمع دشمن شود و سکوت در برابر ظلم باعث جسارت دشمن می‌شود که به این مساله در سوره ۷۵ سوره نساء اشاره شده است.

وی افزود: سکوت در برابر ظالمان باعث می‌شود وجدان‌های انسانی لگد مال و قساوت قلب در برابر جنایت‌ها ایجاد شود و ظالمان تشویق می‌شوند بیشتر ظلم کنند و دامنه ظلم گسترش پیدا می کند.

حاج ابوالقاسم تأکید کرد: گسترش عدالت اجتماعی و حمایت از محرومان و مظلومان و مقابله با ظالمان دستور اسلام و تکلیف دینی است.

وی خاطرنشان کرد: کمک به مظلومان علاوه بر اینکه تکلیف دینی است یک وظیفه انسانی است و باید وجدان‌های بیدار به کمک انسان‌های مظلوم بشتابند.

سخنران حرم بانوی کرامت یادآور شد: الگوهای حمایت از مظلومان و الگوهای ظلم‌ستیزی در جبهه مقاومت زیاد هستند که باعث شدند چهره ظالمان را برای دنیا آشکار کنند.