به گزارش پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها، سید محمد موسی کاظمی مسئول مهمانسرای حرم مطهر بانوی کرامت در گفت و گویی خبری از تلاش بیش از ۶۰ خادم برای بسته بندی و توزیع غذای گرم در وعده افطاری حرم مطهر خبر داد.

وی با بیان اینکه ۲۰ خادم در امر پخت و پز غذای حضرتی خدمت رسانی می کنند، افزود: ۴۰ خادم نیز مسئولیت بسته بندی و توزیع غذای گرم در میان زائران را بر عهده دارند که هر روز از ساعت ۳ عصر تا بعد از افطار مشغول به فعالیت هستند.

مسئول مهمانسرای حرم مطهر بانوی کرامت گفت: هر روز بین ۵ تا ۶ هزار فیش غذای حضرتی در میان خادمان و زائران توزیع می شود و در طول ماه مبارک رمضان نیز ۱۰ روز بین ۱۰ تا ۱۵ هزار پرس غذای گرم پخته و بین زائران حاضر در حرم مطهر و صحن ها بدون فیش توزیع می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین روزانه بین ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ پرس غذا نیز در وعده سحری پخته و توزیع می‌شود .

موسی کاظمی تأکید کرد: این آمار به غیر از آمار افطاری ساده است که هر روز بیش از ۱۰ هزار عدد در میان زائران حرم مطهر به صورت عمومی توزیع می شود و بیش از ۲۵۰ خادم برای تهیه، بسته بندی و توزیع آن خدمت رسانی دارند.