به گزارش پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه سلام الله علیها، حجت‌الاسلام‌والمسلمین ماندگاری شب گذشته در محفل مناجات خوانی حرم مطهر بانوی کرامت، با اشاره به فرارسیدن روز قدس، مبانی قرانی بزرگداشت این روز را مورد توجه قرار داد و ضمن تبیین فرازهایی از آیات الهی دراین‌رابطه اظهار داشت: خداوند متعال در آیه آخر سوره فتح می‌فرماید «مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ وَالَّذِینَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَی الْکُفَّارِ رُحَمَاءُ بَیْنَهُمْ…»؛ یعنی بین همه آنهایی که پیرو مکتب پیامبر اعظم صلی‌الله علیه و آله هستند، باید رحم و مروت مبانیحاکم باشد.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با بیان این که بیش از ۷۰ سال است که مردم مظلوم غزه و فلسطین زیر چکمه‌های صهیونیسم له می‌شوند، خاطرنشان کرد: در دو سال اخیر بیش از ۵۰ هزار نفر از فلسطینیان شهید شده‌اند که در میان ایشان ۱۵ هزار کودک و حدود ۳ هزار شیرخواره به شهادت رسیده است؛ انسانیت و مسلمان بودن اقتضا می‌کند، از مردم مظلوم فلسطین دفاع کنیم.

وی به حدیث «کونا لِلظّالِمِ خَصْما وَ لِلْمَظْلومِ عَوْنا» اشاره نمود و با تأکید بر این که پیوسته باید دشمن ظالم و یاور مظلوم باشیم، یادآور شد: هر کجای عالم ستمکاری بود باید با او خصم داشته باشید؛ یعنی یقه‌اش را بگیریم و هر اقدامی می‌توانید انجام دهیم تا در مقابلش ظلمش بایستیم؛ اگر پیرو پیامبر خاتم هستیم؛ باید «أَشِدَّاءُ عَلَی الْکُفَّارِ» باشیم؛ امروز ستمکارتر و جنایت‌کارتر از امریکا و رژیم صهیونیستی نیست؛ امروز نمرود و فرعون زمان همین امریکا و صهیونیسم است.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت تصریح کرد: هر کجای عالم گوینده «لا إله إلّا اللّه» وجود داشته باشد، باید زیر پرچم حمایتی مسلمانان قرار گیرد؛ به بیان امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام هر جای عالم انسان ستم‌دیده و مظلومی وجود دارد؛ باید از آن حمایت نماییم.

وی در اشاره به فرازهایی از آیه الکرسی «فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِنْ بِاللَّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَی»، مهم‌ترین شعار دین اسلام را «لا إله إلّا اللّه» توصیف نمود و اظهار داشت: امریکا بزرگ‌ترین طاغوت زمان است؛ خداوند متعال در آیه ۳۶ سوره نحل می‌فرماید؛ «وَلَقَدْ بَعَثْنَا فِی کُلِّ أُمَّةٍ رَسُولًا أَنِ اعْبُدُوا اللَّهَ وَاجْتَنِبُوا الطَّاغُوتَ»؛ لذا «لا إله إلّا اللّه» نه فقط زبانی بلکه باید به‌صورت عملی مورد توجه قرار گیرد؛ باور عملی به این شعار یعنی به روی طاغوت خط بطلان بکشیم و تنها ولایت الله و ولایت رسول خدا و اهل‌بیت علیهم‌السلام و در عصر غیبت ولایت جانشین ایشان را بپذیریم.

ماندگاری در ادامه حدیث نبوی «مَنْ اَصْبَحَ لا یَهْتَمُّ بِاُمورِ الْمُسْلِمینَ فَلَیْسَ مَنْهُمْ وَ مَنْ سَمِعَ رَجُلاً یُنادییا لَلْمُسْلِمینَ فَلَمْ یُجِبْهُ فَلَیْسَ بِمُسْلِمٍ» را مورد توجه قرار داد و اذعان داشت: ملت ایران جنگ‌دیده و تحریم کشیده‌اند و در ۸ سال دفاع مقدس به‌خوبی آوارگی را درک نموده اند؛ الان بیش از یک و نیم سال است که مردم غزه علی رغم آوارگی، محکم و استوار پای شعار «لا إله إلّا اللّه» ایستاده اند.

وی قدس شریف و مسجد الاقصی را نخستین قبله گاه مسلمین جهان دانست و یادآور شد: اگر مسلمان و انسانیم، نباید در مقابل ظلمی که به ملت شریف و مظلوم فلسطین می‌شود، ساکت باشیم؛ به فرموده رهبر فرزانه انقلاب اسلامی ملت‌های دنیا با ما در حمایت از مظلومان غزه هم صدا هستند و همانطور که می‌بینیم دانشجویان و دانش آموزان غربی و یا مردم غیور یمن استوار در حمایت از مردم مظلوم غزه ایستاده‌اند.

ماندگاری با بیان این که حکومت امام زمان (عج) به دنبال جمع کردن سفره باطل و پهن کردن سفره حق و حقیقت خواهد بود، ابراز داشت: امام خمینی (ره) بیش از ۴۰ سال قبل فرمودند؛ اگر هر مسلمانی یک سطل آب بریز اسرائیل را آب خواهد برد؛ به تعبیری قدس و مسجد الاقصی که خانه خداست، با حضور صهیونیست‌ها نجس شده است و باید آن را پاک و تطهیر نمود.

وی تصریح کرد: اگر همه دولت‌های اسلامی و مسلمین قیام کنند بدون شک اسرائیل در سریع‌ترین زمان نابود خواهد شد؛ هدف امریکا، اسرائیل و انگلیس انقلاب و ایران اسلامی است و فلسطین و لبنان را خط مقدم مبارزه با ایران و ایرانی می‌دانند؛ لذا بر هر ایرانی لازم است تا برای دفاع از اسلام، انقلاب و مکتب اهل‌بیت علیهم‌السلام و حتی برای دفاع از انسانیت در مقابل ظلم استکبار جهانی بایستد.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت افزود: هر کس منتظر ظهور امام‌زمان (عج) است، باید برای زمینه‌سازی ظهور که نابود کردن موانع ظهور امام زمان (عج) است، در صحنه‌های مختلف از جمله روز قدس حضور پیدا کند.

وی در بخش پایانی سخنان خود به فرازهایی از دعای کمیل اشاره نمود و اذعان داشت: امیر المومنین علی علیه السلام در دعای کمیل یاد می‌دهد؛ به رحمت خدا آنقدر امیدوار باشید که اگر گناه جن و انس را داشته باشید، نگذارید شیطان امید به خدا را از شما بگیرد.