به گزارش پایگاه خبری آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله‌علیها، حجت‌الاسلام والمسلمین صفر فلاحی، ظهر امروز در نشست خبری تشریح فعالیت های حرم مطهر بانوی کرامت در ایام معصومیه در پژوهشکده علامه طباطبایی ضمن تبریک میلاد امام جعفر صادق(ع) و سالروز ورود حضرت معصومه(س) به قم، اظهار کرد: هجرت آن بانوی بزرگوار به قم، تحولی عظیم در جهان اسلام و ایران ایجاد کرد که بیش از دوازده قرن آثار و برکات آن در حوزه‌های علمی، فرهنگی، اجتماعی و حتی سیاسی مشهود است.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به‌ویژه خبرنگاران شهید فلسطینی که اخیراً به دست رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند، افزود: امسال با توجه به شرایط خاص جهان اسلام، باید بیش از گذشته شخصیت حضرت معصومه(س) را به‌عنوان بانوی ظلم‌ستیز، مجاهد و محور وحدت معرفی کنیم و جایگاه زن مسلمان را در مکتب اهل‌بیت(ع) تبیین نماییم.

مدیر عالی حرم مطهر با اشاره به فراخوان خادمان رسمی و افتخاری برای خدمت‌رسانی به زائران در ایام معصومیه گفت: در بخش‌های درمانی، انتظامات، کفشداری، امانت‌داری و دیگر خدمات عمومی، خادمان آماده خدمت هستند. همچنین خدمات اسکان و پذیرایی در چایخانه‌ها برای رفاه زائران پیش‌بینی شده است.

وی ادامه داد: طبق سنت سال‌های گذشته، در ایام رحلت حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله‌علیها (۱۰ تا ۱۲ مهر) با همکاری نهادهای حاکمیتی و مردمی، مواکب در اطراف و مسیرهای منتهی به حرم مستقر خواهند شد. حدود ۱۰ تا ۱۲ موکب در داخل حرم و تعداد بیشتری در محیط پیرامونی فعال می‌شوند و این مواکب علاوه بر ایران اسلامی، با حضور زائران و خادمان عراقی نیز برپا خواهد شد.

فلاحی تصریح کرد: در سالروز ورود حضرت، کاروان نمادین از میدان معصومیه به سمت حرم حرکت خواهد کرد که یک ظرفیت ویژه فرهنگی و معنوی برای خانواده‌هاست. همچنین در ایام رحلت جانسوز حضرت، دسته‌های عزاداری از نقاط مختلف قم و شهرستان‌ها به سمت حرم مطهر حرکت می‌کنند و شایسته است که شهر قم در این دو روز جلوه‌ای خاص از ارادت به کریمه اهل‌بیت(س) نشان دهد.

وی با اشاره به نقش حضرت معصومه(س) در الگوسازی زن مسلمان افزود: بیش از ۶۰ هزار شهید فلسطینی طی دو سال گذشته، که نیمی از آنان زنان و کودکان بوده‌اند، نمادی از مظلومیت امت اسلامی است. ما می‌توانیم از ایام معصومیه برای معرفی جایگاه زن و خانواده در مکتب ناب محمدی(ص) بهره ببریم.

مدیر عالی حرم مطهر بانوی کرامت خاطرنشان کرد: ایام معصومیه امسال با آغاز سال تحصیلی همراه است و این فرصت مغتنمی است تا هم خانواده‌ها و هم دانشگاهیان و دانش‌آموزان بیشترین بهره را از فضای معنوی این ایام ببرند.

وی در پایان با قدردانی از اصحاب رسانه گفت: امیدوارم همه ما با همکاری خادمان آستان و مردم قم، این ایام را به بهترین شکل برگزار کنیم و در خدمت‌رسانی به زائران و معرفی سیره کریمه اهل‌بیت(س) کوتاهی نداشته باشیم.