به گزارش پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه سلام الله علیها، آیت الله سیدمحمد سعیدی در درس اخلاق مدیران آستان مقدس فاطمی که ظهر امروز در سالن محراب حرم مطهر بانوی کرامت برگزار شد، اظهار کرد: دهه کرامت دهه ای برای تکریم و تأسی به اهل بیت(ع) و ایام سرور و شادی آنها است.
وی با گرامی داشت ایام نیمه خرداد گفت: در بیش از ۴۰ سالی که از پیروزی انقلاب می گذرد و حتی قبل از پیروزی انقلاب که امام در مسجد اعظم فرمودند به داد اسلام برسید و در نتیجه قیام مردم و پیروزی انقلاب به وقوع پیوست مردم ما حوادث بزرگ و مهمی را از حوادث شوق انگیز و حزن انگیز پشت سر گذاشتند و نشان دادند که مادامی که در مسیر ولایت و یاری اهل بیت(ع) و قرآن باشند خداوند هم نصرت خود را با توجه به اقتضائات دنیا به آنها خواهد رساند.
تولیت حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه اقتضائات دنیا همراه با شادیها و غمها است، گفت: انسان باید هویت و اصالت خود را در مجموعه غمها و شادی ها تعریف کند و افرادی که دنیا را جای غم می دانند و افرادی که دنیا را فقط جای شادی می دانند در فهمشان نقصان وجود دارد.
وی با بیان اینکه اهل بیت(ع) که نگران حفظ و هدایت ما هستند در قالب های مختلف به ما هشدار و تذکر داده و از ما خواسته اند که در مسیرشان حرکت کنیم، افزود: در بسیاری از موارد اهل بیت(ع) از عبارت «لیس منا» برای بیان رفتارها و نگاه هایی که شایسته نیست و از عبارت «منا» برای بیان رفتارهای پسندیده استفاده کرده اند.
سعیدی افزود: در روایتی از امیرالمؤمنین(ع) نقل شده است که پیامبر(ص) فرمودند کسانی که بزرگان ما اهل بیت(ع) را تکریم نکنند، بر صغیر ما اهل بیت(ع) ترحم نکنند و فضل ما اهل بیت(ع) را نشناسند از ما نیستند یعنی صرف محبت و علاقه به اهل بیت(ع) کافی نیست بلکه باید آنها را تکریم و احترام کرد.
وی پشت به ضریح ایستادن و پای خود را دراز کردن در مقابل ضریح را از مصادیق بی معرفتی نسبت به اهل بیت دانست و گفت: افرادی که در جریان غدیر خم حق پیامبر(ص) و امیرالمؤمنین(ع) را رعایت نکردند علاوه بر بی حرمتی به پیامبر و امیرالمؤمنین(ع) ظلم عظیمی را مرتکب شدند و حتی اگر با پیامبر(ص) نسبت سببی و نسبی داشته باشند از امت پیامبر(ص) نیستند.
تولیت حرم مطهر بانوی کرامت ادامه داد: امام کاظم علیه السلام فرمودند هر کسی که هر روز حساب خود را بررسی نکند از ما نیست و در روایت دیگری داریم که کسی که به دنیای خود اهتمام نورزد و یا آخرت خود را به خاطر دنیا کنار بگذارد از ما نیست که مفهوم آن این است که دنیا و آخرت در کنار هم باید مورد توجه باشد .
وی افزود: در روایت دیگری فرمودند کسی که شیعه امیرالمؤمنین(ع) است ولی تقوا پیشه نمی کند شیعه نیست.
سعیدی با بیان اینکه پیامبر(ص) فرمودند کسی که در امانت خیانت کند از ما نیست، افزود: سلمان فارسی که پیامبر(ص) فرمودند از ما اهل بیت(ع) است به گونه ای زندگی می کرد که تمام این صفات ناپسند را از خود دور کرده بود و حتی مدیریتش هم الهی و استثنایی بود.