به گزارش پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها، آیت‌الله علی نظری‌منفرد شب گذشته طی سخنانی در حرم مطهر بانوی کرامت اظهار داشت: گاهی برخی از ولادت‌ها، جریانات عجیبی دارد که قرآن کریم آن‌ها را برای عبرت آموزی مطرح نموده است و یکی از همین جریانات عبرت‌آموز ولادت حضرت موسی علیه‌السلام است.

 وی اظهار داشت: فرعون مأمور گماشته بود که نوزادان متولد شده از زنان بنی‌اسرائیل را رصد کنند تا اگر نوزاد پسر باشد به قتل برسانند به همین خاطر تا لحظه تولد حضرت موسی علیه‌السلام هیچ آثار حملی در مادر حضرت مشخص نبود.

 نظری منفرد افزود: مادر حضرت موسی علیه‌السلام مأمور می‌شود تا فرزند را شیر دهد و اگر ترس جان فرزند را داشته باشد نوزاد را به رود بسپارد.

 سخنران حرم بانوی کرامت خاطرنشان کرد: خداوند مقدمات را این‌طور فراهم کرد که حضرت موسی علیه‌السلام از همان نوزادی به خانه فرعون پا گذاشت و همان جا بزرگ شد.

 وی تأکید کرد: قصه حضرت موسی علیه‌السلام و فرعون یک قصه آموزنده است و نشان می‌دهد اگر خداوند بخواهد کاری را انجام دهد هیچ قدرتی نمی‌تواند مانع آن شود.

 استاد حوزه علمیه یادآور شد: از دیگر ولادت‌های عجیب در قرآن کریم ولادت حضرت عیسی علیه‌السلام است که از مادری عفیفه، صالحه و پاک‌دامن متولد شد.

 نظری منفرد در ادامه گفت: اگر انسان برای خداوند حرکت کند، متقابلاً خداوند دست انسان را خواهد گرفت و در ناملایمات زندگی رها نخواهد کرد.

 وی افزود: توحید حقیقی این است که انسان بداند مؤثر حقیقی در عالم هستی خداوند است و در مرتبه بعدی نیز خداوند انسان‌هایی را به‌عنوان حجت و الگو قرار داده تا انسان با تأسی به این الگوها بتواند مسیر هدایت را طی نماید.

 نظری منفرد تأکید کرد: حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها می‌فرماید حجت خداوند بر روی زمین ما هستیم.

 سخنران حرم بانوی کرامت یادآور شد: زمانی که حضرت مریم سلام‌الله علیها از تولد فرزند بدون اینکه ازدواج کرده باشند ناراحت بودند صدای آسمانی به ایشان ندا داد که اصلاً ناراحت نباش که ما شما را یاری خواهیم داد.

 نظری منفرد خاطرنشان کرد: نوزاد حضرت مریم (س) با قدرت خداوند زبان به سخن گشود و از خود و مادرش دفاع نمود و خود را به‌عنوان نبی خدا معرفی کرد.

 وی در ادامه گفت: یکی دیگر از ولادت‌های بسیار مهم و عجیب طبق فرموده امام صادق علیه‌السلام، ولادت حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها است.

 نظری منفرد افزود: زنان مکه به‌خاطر دشمنی همسرانشان با رسول گرامی اسلام از کمک به حضرت خدیجه(س) به هنگام بارداری و تولد حضرت زهرا سلام‌الله‌علی‌ها خودداری نمودند.

 وی افزود: حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها با نوزاد خود قبل از تولد سخن می‌گفتند که نشان‌دهنده عظمت حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها است.

 نظری منفرد اظهار داشت: طبق روایت در بیستم جمادی‌الثانی آثار تولد بر حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها عارض شد؛ اما هیچ زنی از زنان مکه کمک نکردند؛ ولی به اذن خدا چهار زن از زنان بهشتی برای تولد حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها حضور پیدا کردند و نور این نوزاد خانه‌های مکه را روشن نمود.

 استاد حوزه علمیه گفت: پرتوافشانی حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها مختص اهل زمین نیست و طبق روایت حتی اهل آسمان نیز از این نور بهره‌مند شدند.