به گزارش پایگاه خبری آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله‌علیها، واحد خواهران مرکز قرآن و حدیث آستان مقدس بانوی کرامت همزمان با فصل پاییز «کارگاه چرایی و چگونگی حفظ قرآن» را با حضور حجت الاسلام مهندسی، حافظ کل قرآن کریم و استاد دوره‌های ملی و بین‌المللی تربیت مربی در دو جلسه برگزار کرد.

این دوره آموزشی قرآنی به صورت حضوری و مجازی برای خواهران حافظ و علاقه مندان به حفظ قرآن سراسر کشور در شبستان حضرت زهرا(س) برگزار شد و خواهران علاقه‌مند از طریق پخش زنده مجازی در اسکای روم و کانال مرکز قرآن و حدیث به صورت مجازی و آنلاین در این دوره شرکت کردند.

این کارگاه و دوره آموزشی به منظور انگیزه‌بخشی به حافظان برنامه‌ریزی شده بود و در مجموع در دو جلسه ۶۶۵ خواهر حافظ و علاقه مند به حفظ (۲۲۰ نفر به صورت حضوری و ۴۳۶ نفر به صورت مجازی ) در دوره شرکت کردند.

در پایان کارگاه فراگیران حاضر در جلسه با حضور بر مزار شهید حاج رمضان و سردار ایزدی، از شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه با اهدای گل قدر دانی کردند.