به گزارش پایگاه خبری آستان حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها، حجت الاسلام والمسلمین بنیادی در سخنرانی قبل از ظهر شبستان امام خمینی حرم مطهر با بیان اینکه قرآن کریم هم به بعد مادی وهم معنوی زندگی انسان توجه دارد وهمواره اورا به تعقل وتفکر در زندگی وامی دارد،تصریح کرد: گاهی انسان به خاطر بی تفاوتی به احکام دین وعقل گرایی محض دچار خطا واشتباه های جبران ناپذیر می شوند ودر روز قیامت به خاطر این کوتاهی حسرت می خورد.
وی با بیان اینکه انسان در مسیرتعالی وکمال تا بینهایت می تواند رشد کند، افزود: انسان دارای دو نیروی قدرت که به مربوط به جسم است وقوت که به قلب وروح وباطن انسان اختصاص دارد می باشد و با بهره گیری از این دو نیرو می تواند در مسیر سعادت دنیوی وآخروی به حد نهایت وکمال برسد.
خطیب حرم مطهر خاطرنشان کرد: اگر انسان به هر دلیلی از حرکت در مسیر رشد وکمال کوتاهی کند و از فرصت های زندگی به نحو احسن استفاده نکند در روز قیامت حسرت خواهد خورد.
حجت الاسلام والمسلمین بنیادی با تاکید بر اینکه باید دین در رفتار و اعمال انسان تجلی یابد، ادامه داد: انسان صرف اینکه ادعای دینداری کند کافی نیست بلکه مسلمان باید در عمل ورفتار مسلمانی کند وبه دنبال ایمان داشتن عمل نیک انجام دهد.
وی با بیان اینکه یکی از عذاب قیامت پشیمانی و حسرت انسا نها است، اظهار کرد: قرآن کریم می فرماید فردای قیامت اعمال انسان را به او نشان می دهند و به خاطر انجام منکرات وکوتاهی در واجبات حسرت می خورد.
خطیب حرم مطهر با اشاره به روایتی از پیامبر(ص) گفت: بدترین حسرت در قیامت برای کسانی است که از راه حرام وغیر طاعت الهی، مالی کسب کرده اند وبهترین نگهبانی انسان بر اموال خود این است که مراقب باشد حرامی در مال او وارد نشود.
وی بهره نگرفتن از نعمت عمر را عامل دیگر حسرت انسان در قیامت ذکر کرد وافزود: برخی انسان ها نسبت به امور سطحی زندگی آگاه هستند وبا فکر حرکت می کنند ولی از اصل هدف زندگی غفلت می کنند و بزرگترین حسرت در قیامت برای انسانی است که از عمر خود غافل شد واز آن بهره کافی نبرد و در قیامت عمرش بر علیه او شهاد ت دهد.
حجت الاسلام والمسلمین بنیادی با ابراز اینکه دین اسلام به مسولیت های اجتماعی افراد نیز توجه ویژه ای دارد، اظهار داشت: افراد در جامعه باید نسبت به همدیگر احساس مسؤلیت کنند و در برابر منکرات وانجام معروفات حساس باشدو اگر در جامعه ای منکری نهادینه شود ومردم نسبت به آن بی تفاوت باشند، اعضای آن در قیامت حسرت خواهند خورد .
سخنران حرم مطهر تباه کردن آخرت خود برای دنیای دیگران را از عومل دیگر حسرت انسان در قیامت عنوان کرد وگفت: اسلام هم به دنیا و هم آخرت توجه دارد وانسان نباید دین خود را به دنیایی را که وسیله ای برای رسیدن انسان به سعادت است بفروشد.
وی بیان داشت : در جوامع امروزی که دشمن با رسانه های ارتباطی و فضای مجازی دین داری شیعه وبه ویژه جوانان را مورد تهدید وهجمه قرار داه است، مواظبت از دین و فضایل اخلاقی بسیار سخت خواهد بود واگر کسی به خاطر دنیا طلبی و ووسوسه های دشمن دین خود را بفروشد در قیامت حسرت خواهد خورد.
خطیب حرم مطهر با استناد به روایتی از امام علی(ع) خاطرنشان کرد: بدترین حسرتها در قیامت برای انسانهایی است که به خاطر رفاع وخوشی دیگران دین خود را می فروشند.