به گزارش پایگاه خبری آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها حجت الاسلام والمسلمین ملکی عصر امروز در زمزم معرفت در شبستان امام خمینی(ره) با بیان این که قرآن باید در تمامی عرصه های زندگی ما جاری باشد، گفت: بر اساس دستور خدا، انسان باید تا اندازه ای که می تواند، قرآن بخواند.
وی ادامه داد: قرآن قلب انسان را صفا و صیقل می دهد؛ زمانی که قلب انسان دچار آلودگی شد، زمانی که قلب پاک شد، انسان به معرفت الهی دست می آید.
مدیر مرکز قرآن و تفسیر حوزه علمیه قم با بیان این که پس از پاک شدن و رسیدن به معرفت الهی انسان به عرفان دست می یابد، گفت: انسان قرآنی، انسانی است که به آیه آیه قرآن کریم گوش جان می سپارد.
وی افزود: خوارج با توجه به این که درون خود را پاک نکرده بودند و به قرآن ناطق بی توجه شدند و حتی با آن دشمنی کردند؛ به نابودی رسیدند.
حجت الاسلام والمسلمین ملکی با بیان این که کسی که قرآن می خواند ولی بداخلاقی می کند، از قرآن بهره ای نبرده است، گفت: کسی که قرآن بخواند و متأثر از قرآن نباشد، کوتاهی از قرآن نیست، بلکه مشکل از آن فرد است که تنها قرآن را خوانده ولی آموزه های آن را عمل نمی کند.
وی با اشاره به آیات سوره مبارکه «عصر» گفت: این که خداوند می گوید ایمان بیاورید، خدا نیاز به ایمان ما ندارد، ما نیازمند ایمان هستیم. ما به چیزهایی نیاز داریم که با انجام آن از بدی و پلیدی نجات یابیم که ایمان به خدا موجب به وجود آمدن این حالت می شود.
مدیر مرکز قرآن و تفسیر حوزه علمیه قم افزود: کسی که اعتقاد به خدا داشته باشد، پاک می شود، بنابراین بر اساس این پاکی عمل پاک انجام می دهد. کسی که بیمارستان بسازد، خدمتی به بشر بکند و…، اگر ایمان به توحید نداشته باشد، به پاکی نمی رسد و به بهشت راه پیدا نمی کند.
وی خاطرنشان کرد: ضروت وجود ایمان، بیان انحصار نیست، بلکه بیان یک حقیقت است که با ایمان و عمل صالح می توان به بهشت راه پیدا کرد. البته کسانی که حجت نداشته و مستضعف فکری باشند، مورد رحمت خدا قرار خواهند گرفت.
حجت الاسلام والمسلمین ملکی در ادامه به برخی خرافات در جامعه اسلامی از جمله چهارشنبه سوری اشاره کرد و گفت: کسی که با قرآن مأنوس باشد، تن به کارهای خرافی مانند چهارشنبه سوری نمی دهند؛ متأسفانه خانواده های زیادی به این دلیل مصیبت زده شده اند.
وی افزود: در برخی کشورها روزهایی برای گاوبازی، پرتاب گوجه و… قرار می دهند؛ کارهایی اینچنین دور از عقل است و انسان معاصر بر اساس منطق و عقل باید از این کارها دوری کند.
وی با اشاره به سنت نوروز در کشور گفت: سنت هایی مانند خانه تکانی، دید و بازدید و صله رحم، هدیه دادن به یکدیگر و…، از سنت هایی است که با تعالیم دینی همسوست ولی توجه به تفکرات خرافی مانند چهارشنبه سوری یا نحسی ۱۳ سنخیتی با تعالیم اسلامی ندارد.
مدیر مرکز قرآن و تفسیر حوزه
ایمان به خدا، حقیقتی برای رسیدن به پاکی است
مدیر مرکز قرآن و تفسیر حوزه علمیه قم گفت: بیان ضروت ایمان به خدا برای سعادت مند شدن در قرآن، بیان انحصار نیست، بلکه بیان یک حقیقت است که با ایمان و عمل صالح می توان به بهشت راه پیدا کرد
پایان پیام/ ۹۶۱۱۱
۲۶ اسفند ۱۳۹۴
کد خبر: ۲۵۶۸
لینک صفحه کپی شد