مدیر مهمانسرای آستان مقدس حضرت معصومه علیهاالسلام گفت: تمام خادمین با زبان روزه با عشق به اینکه زائرین و مجاورین کریمه اهل بیت در این بارگاه نورانی روزه ی خود را افطار کنند تمام سختی ها را به جان خریده و با افتخار تمام در حال خدمت رسانی هستند.

سید محمد موسی کاظمی در گفت و گو با پایگاه خبری آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها درباره خدمات ارائه شده در ماه مبارک رمضان گفت: روزانه قریب به ۱۶۰۰۰ افطاری ساده و گرم در این مجموعه بین زائران و مجاوران حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها توزیع می شود که از این تعداد ۱۲۰۰۰ افطاری سرد در شبستان امام خمینی(ره) و شبستان حضرت نجمه خاتون(س) بلافاصله بعد از اذان مغرب و ادای فریضه ی مغرب بین زائران توزیع می شود و ۳۵۰۰ افطاری گرم نیز از ساعت ۱۸ تا ساعت ۲۲ و ۵۰۰ سحری گرم از ساعت ۳ تا ۴ صبح توزیع می گردد.

وی تصریح کرد: تعداد ۸۵ نفر از خادمین رسمی و افتخاری از ساعت ۷:۳۰ صبح تا ساعت ۱۶ عصر مشغول فعالیت در مهمانسرا و آشپزخانه آستان مقدس می باشند؛ که از این تعداد ۵۰ نفر از بانوان محترمه در قسمت بسته بندی افطاری سرد به صورت افتخاری با این مجموعه همکاری دارند.

موسی کاظمی گفت: بااینکه در فصل گرما هستیم و باوجود دیگ‌ها و اجاق‌ها برای پخت غذا هوای آشپزخانه به‌شدت گرم می‌شود. ولی تمام خادمین با زبان روزه با عشق به اینکه زائرین و مجاورین کریمه اهل‌بیت در این بارگاه نورانی روزه‌ی خود را افطار کنند تمام سختی‌ها را به جان خریده و باافتخار در حال خدمت‌رسانی هستند

انتهای پیام//۱۱۴