به گزارش پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه علیها السلام، حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسن سعیدی، شامگاه چهارشنبه با تأکید بر ضرورت شناخت بانوی دوعالم در شبستان امام خمینی(ره) گفت: حضرت فاطمه شناسی یکی از مسائل مهم برای فاطمیون و علویون است و باید مورد دقت کافی قرار بدهند. یکی از ابعاد فاطمه شناسی اقتدا به این بانوی بزرگوار در تولی و تبری است.

وی افزود: تولی و تبری در زندگی حضرت زهرا سلام‌الله علیها جایگاه ویژه‌ای دارد، به‌گونه‌ای که در تمام حرکات و سیره ایشان این مسئله موج می‌زند.

سخنران حرم بانوی کرامت خاطرنشان کرد: وصیت بانوی دوعالم مبنی بر مخفی ماندن قبر، تأکید بر اینکه دشمنان بر جنازه مطهر ایشان نماز اقامه نکنند و تأکید بر عدم شرکت کسانی که در حقش ظلم نمودند در تشییع‌جنازه، نشان‌دهنده حساسیت این بانوی بزرگوار به مسئله تولی و تبری است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سعیدی تأکید کرد: مردم ولایت مدار جمهوری اسلامی ایران نیز باید به مسئله تولی و تبری توجه جدی داشته باشند و حب و بغض نسبت به دوستان مکتب اسلام و دشمنان دین را همواره انجام بدهند که این مسئله برگرفته از سیره عملی فاطمی و علوی است.

استاد حوزه علمیه یادآور شد: حضرت زهرا سلام‌الله علیها همواره بعد از هر نماز خود، به کسانی که در حق ولایت و امامت و خاندان اهل‌بیت(ع) ظلم نمودند، نفرین می‌فرستادند و آنان را لعن می‌کردند.

وی در ادامه گفت: شرکت در راهپیمایی‌ها و شعار مرگ فرستادن بر ایادی استکبار و ظالمان عالم و امریکا و اسرائیل و آل سعود خبیث، دقیقاً برگرفته از سیره اهل‌بیت(ع) است چراکه تولی و تبری نشان‌دهنده این است که انسان در کدام جبهه قرار دارد و طرفدار جبهه حق است یا باطل.

حجت‌الاسلام سعیدی خاطرنشان کرد: تقویت جبهه مکتب اسلام و شیعه و کوبیدن مستکبران و دشمنان دین؛ بنا بر فرموده آیات قرآن، عمل صالح محسوب می‌شود و دارای اجر و ثواب است؛ مکتب فاطمی به ما می‌آموزد که نباید در مقابل مسائل سیاسی و مستکبران بی‌تفاوت بود.

وی با اشاره به‌ضرورت الگو گیری مناسب در جامعه اسلامی از رفتار و سبک زندگی اهل‌بیت(ع) یادآور شد: اصل اسوه پذیری و قبول یک الگو در زندگی یک اصل مسلم است و فرزندان از همان کودکی از والدین خود الگو گیری می‌کنند و به‌عبارت‌دیگر تقلید می‌کنند و حتی زمانی که به مدرسه جهت تحصیل می‌روند از معلم‌های خود الگو گیری می‌کنند و اکثر جونان جامعه نیز ناخودآگاه به دنبال الگو هستند و این‌یک امر طبیعی در درون انسان است لذا بهترین الگو برای مردان وزنان جامعه و فرزندان، اهل‌بیت(ع) می‌باشند.

حجت‌الاسلام سعیدی در پایان تأکید کرد: برای تربیت فرزندان تنها تذکر و توصیه کافی نیست بلکه باید برای آن‌ها الگو مشخص و معرفی شود. بر اساس آیات قرآن کریم تربیت صحیح به دو بال نیازمند است، یکی عمل به توصیه‌ها و دستورالعمل‌های قرآنی و دیگری در نظر گرفتن و معرفی الگو و اسوه حسنه و اقتدا به الگوی مناسب جهت عبرت‌آموزی که تمام این‌ها باید برگرفته از سبک زندگی و سیره اهل‌بیت(ع) باشد.