به گزارش پایگاه خبری آستان حضرت معصومه سلامالله علیها، سید محمد موسی کاظمی طی گفتوگویی با اشاره به اینکه هر روز کیک تازه برای توزیع در میان زائران اربعین در موکب آستان مقدس کریمه اهلبیت(س) پخت میشود، عنوان کرد: کیکپزان متخصص قمی به صورت افتخاری در موکب آستان مقدس حضور یافته و هر روز درحال پخت کیک تازه و با کیفیت برای زائران هستند.
وی اضافه کرد: در سال نخست فعالیت غرفه کیکپزی ۵۰۰ کیلو آرد به همراه ۳۵۰ کیلو شکر مصرف شد اما در سال جاری این آمار به یک تن آرد و ۶۵۰ کیلو شکر رسیده است هر چند به علت نرسیدن تخم مرغها کار کیکپزان موکب سخت شد اما طی ۱۱ روز فعالیت غرفه کیکپزی بیش از ۶۳ هزار و ۵۰۰ کیک پخت و در میان زائران توزیع شده است.
مسئول مهمانسرای موکب آستان مقدس کریمه اهلبیت(س) با بیان اینکه مواد اولیه غذایی برای پخت و پز با مشارکت خیرین در ایران تهیه و به عراق ارسال شده است، خاطرنشان کرد: در نانوایی این موکب ۹ خادم افتخاری فعالیت دارند که قرار بود ۳۰ هزار قرص نان را برای زائران و خادمان تهیه کنند اما این آمار با توجه به استقبال قابل توجه زائران به بیش از ۵۶ هزار قرص نان رسیده است.
وی از تهیه ۳۵۰ کپسول گاز برای مصرف آشپزخانه، نانوایی و ایستگاه صلواتی یاد کرد و ادامه داد: امیدواریم در سالهای آینده با تامین زیرساختهای مورد نیاز دیگر نیازی به کپسولهای گاز نداشته باشیم.