به گزارش پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه سلام‌الله علیها، حجت‌الاسلام والمسلمین شیخ حسین انصاریان شب گذشته بعد از نماز عشاء طی سخنانی که از صحن‌های حرم بانوی کرامت پخش شد، اظهار کرد: در زیارت حضرت معصومه سلام‌الله علیها سه مرتبه کلمه ولی الله ذکر شده که باید توجه داشت کلمه ولی به کلمه الله اضافه شده است و کلمه «ولی» یعنی فردی که از تمام صفات الهی فیض می‌گیرد.

وی افزود: اگر این گیرندگی و فیض بردن نبود هیچگاه نمی توان ولی الله را در خصوص فردی ذکر نمود، به همین خاطر خطاب به حضرت می‌خوانیم سلام بر تو ای دختر ولی خدا، سلام بر تو ای خواهر ولی خدا و سلام بر تو ای عمه ولی خدا، که باید دقت کرد این بانوی بزرگوار به چه منابع عظیمی از کرامات و کمالات متصل هستند.

انصاریان خاطرنشان کرد: در زیارت حضرت معصومه سلام‌الله علیها آمده است که حضرت از منزلت و جایگاه ویژه‌ای نزد خداوند برخوردار و درک این منزلت در دنیا برای خیلی از افراد مشکل است مگر برای عباد ویژه خداوند که بتوانند این منزلت را درک نمایند.

استاد حوزه علمیه تاکید کرد: حضرت معصومه سلام‌الله علیها با اتصال به پدر، برادر و برادرزاده بزرگوارشان به منابع عظیم فیوضات الهی دسترسی پیدا نموده و از این چشمه فیض الهی بهره گرفته‌اند.

سخنران حرم بانوی کرامت اضافه کرد: امواج حقایق عرشی در میان آیات قرآن قابل مشاهده است و باید انسان بتواند با دست‌یابی به چشم دل، به درک این مقامات برسد.

وی یادآور شد: اولیاء الهی در عالم هستی به مقامی می‌رسند که به علم الهی دست پیدا می‌کنند و علم آن‌ها تبدیل به نور می‌شود و باب‌های حکمت بر روی آن‌ها گشوده می‌شود.

 انصاریان افزود: بر اولیاء الهی نه خوفی چیره می‌شود و نه اندوهی آن‌ها را فرا می‌گیرد بنابراین در اولیاء الهی خوف و ترس منفی راه ندارد و فقط خوف مثبت یعنی خوف از خدا را در باطن دارند که باعث رشد آن‌ها می‌شود.

وی در ادامه گفت: اولیاء الهی از قدرت‌های پوشالی هراسی نداشته و اعتقاد دارند همه قدرت‌ها غیر از قدرت خداوند پوچ است بنابراین از گم شدن اعمالشان در این عالم پهناور هراسی ندارند زیرا معتقدند تمام اعمال خوبشان نزد خداوند محفوظ است.

سخنران حرم بانوی کرامت خاطرنشان کرد: اعمال افرادی که به اهل‌بیت(ع) و اولیاء الهی ارادت و اعتقاد داشته باشند نیز نه گم، و نه از اعمال خوبشان کم خواهد شد بلکه به عنوان باقیات الصالحات نزد خداوند محفوظ خواهد ماند.