به گزارش پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه سلام‌الله علیها، محمد واحدی در گفت‌وگویی اظهار کرد: مهمانسرای حرم مطهر بانوی کرامت در ماه مبارک رمضان فعال بوده و با مشارکت بانیان و مردم روزانه ۴ هزار پرس غذای گرم در میان زائران و خادمان حرم مطهر توزیع کرده است.

وی افزود: علاوه بر توزیع غذای گرم روزانه میانگین ۴ هزار افطاری ساده شامل نان، پنیر و خرما را میان زائران توزیع کرده است.

معاون پشتیبانی و منابع انسانی آستان مقدس کریمه اهل‌بیت(س) ادامه داد: همچنین هر شب دو هزار سوپ و دو هزار حلیم به همراه نان در میان زائران حرم مطهر بانوی کرامت توزیع شده است.

وی گفت: در شب میلاد امام حسن مجتبی علیه السلام نیز به ۱۰ هزار نفر از زائران حرم مطهر بانوی کرامت افطاری گرم به همراه پذیرایی داده شد.

واحدی با بیان اینکه در ماه رمضان روزانه بیش از ۵۰ خادم رسمی و افتخاری در مهمانسرای حرم برای طبخ و توزیع غذای حضرتی خدمت‌رسانی کرده‌اند، ادامه داد: غذای تبرکی حرم مطهر بانوی کرامت علاوه بر زائران و عوامل برگزاری برنامه های حرم مطهر، در میان خانواده های تحت پوشش بهزیستی، کمیته امداد، ایتام، خانواده شهدای مدافع حرم، طلاب غیر ایرانی و ارگان‌هایی مثل شهرداری و … نیز توزیع شده است.

وی با بیان اینکه مقدار قابل توجهی از فیش های غذای حرم مطهر در میان زائران در پارکینگ‌ها، صحن‌ها و خیابان‌های اطراف حرم مطهر توزیع شده است، افزود: مقداری از غذای تبرکی حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها هم به برنامه‌های فرهنگی حرم مطهر مانند جشن روزه اولی ها، مهمانی ملکوت و غیره اختصاص داده شده است.

معاون پشتیبانی و منابع انسانی آستان مقدس کریمه اهل‌بیت(س) اضافه کرد: در طول ماه مبارک رمضان نیز چای‌خانه حضرتی فعال بوده و از بعد از افطار تا ساعت ۱۰ شب بیش از ۴ هزار چای شیرین میان زائران توزیع کرده است.