به گزارش پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه سلام الله علیها، حجت الاسلام والمسلمین سیدحسین مؤمنی در سخنرانی ظهر روز چهارم محرم در حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه حرکت سید الشهدا(ع) از مدینه به مکه و از مکه به کربلا و ادامه آن بعد از شهادت صرفا یک حرکت علیه زور و باطل نبود، اظهار کرد: امام حسین علیه السلام در صدد ایجاد یک تحول و دگرگونی فرهنگی در وضعیت حاکم آن زمان بودند.

وی با بیان اینکه به قدری وضعیت اسفناک شده بود که افرادی مسلمان برای پیروزی یزید بر سید الشهدا (ع) نذر کردند قربانی دادند و مسجد تأسیس کردند، افزود: این افراد می دانستند که این طرف خاندان رسالت و اهل بیت نبوت هستند و طرف دیگر یزیدِ فاسدِ فاجرِ شاربِ خمر که علنا مرتکب حرام می‌شد قرار داشت.

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه ممکن است حرکت فرهنگی امام حسین علیه السلام در آن زمان تأثیر زیادی نگذاشت ولی تأثیر آن را ما امروز مشاهده می کنیم، گفت: در سال‌های اخیر شاهد هجمه‌های مختلف به اهل بیت(ع) از جمله ترور شخصیتی، اهانت و تخریب بودیم و این هجمه‌ها به خاطر این است که فرهنگ حسینی که انقلاب ما برگرفته از آن فرهنگ است را به هم بریزند.

وی با بیان اینکه جریان عزاداری سیدالشهدا(ع) قبل و بعد از انقلاب قابل قیاس نیست و این به برکت خون شهدا است، افزود: این هجوم علیه فرهنگ اهل بیت (ع) به خاطر تأثیرگذاری این فرهنگ است و ما شاهد رونق گرفتن کشور با تأسی به فرهنگ اهل بیت(ع) هستیم.

مؤمنی با بیان این که فرهنگ اهل بیت(ع) از ایران شروع شده و در حال ایجاد تحول در دنیا است، گفت: اینکه سر بریده امام حسین علیه السلام بالای نیزه قرآن می خواند برای ایجاد تحول در جامعه ای بود که اهل بیت پیامبر(ص) را کافر می دانستند و امروز هم برای ایجاد تحول نباید از تأثیر قرآن غافل شد.

وی با بیان اینکه بعد از کربلا حضرت زینب سلام الله علیها و امام سجاد علیه السلام در جاهای مختلف خطبه خواندند و پرده از ظلم برداشتند، گفت: همه این ها باعث شد که یزید به اهداف خود نرسید و امام حسین علیه السلام به اهداف خود که وفای به عهد بندگی و روشن کردن نور هدایت بود رسیدند.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت ادامه داد: امام سجاد علیه السلام پای کار تحول فرهنگی ایستادند و جرقه های این تحول را زدند و بعد از ایشان امام باقر علیه السلام این انقلاب فرهنگی را تأسیس کردند و امام صادق علیه السلام آن را تثبیت و توسعه دادند و همه این ها مدیون خون اباعبدالله (ع) است.