به گزارش پایگاه خبری آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله‌علیها، محافل معارفی و عزاداری دهه اول ماه صفر از ۴ تا ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ از سوی روابط عمومی و تبلیغات حرم مطهر بانوی کرامت اعلام شد.

بر اساس این گزارش مراسم صبحگاهی حرم مطهر از شنبه ۴ مرداد تا سه شنبه ۷ مرداد با قرائت دعای عهد، چهارشنبه با سخنرانی حجت الاسلام ظهیری، پنجشنبه قرائت زیارت عاشورا با نوای حجت‌الاسلام تاجیک، جمعه با سخنرانی حجت الاسلام میرشفیعی و قرادت دعای ندبه با نوای محود بذری و از ۱۱ تا ۱۳ مرداد نیز با قرائت دعای عهد در شبستان امام خیمنی(ره) حرم بانوی کرامت برگزار خواهد شد.

محافل معارفی شرح آیات قرآن در دهه اول صفر هر روز قبل از اذان ظهر به ترتیب با حضور حجج‌اسلام پیردهقان، مرتضی حائری، سید عباس مهندسی دو روز، علی اصغر علیدوست، مسعود حکیمیان، محمد صافی، محمد وحیدی، سید عباس مهندسی و میثم حمیدی نیک برگزار و چهارشنبه ۸ مرداد مصاف با سالروز شهادت حضرت رقیه(س) محفل عزاداری با سخنرانی حجت الاسلام تاجیک و مداحی امیرعباس مرتاضی برگزار می شود.

مجالس معارفی بعد از نماز عصر از شنبه ۴ مرداد تا سه شنبه ۷ مرداد با قرائت زیارتنامه حضرت فاطمه معصومه(س)، چهارشنبه ۸ مرداد با سخنرانی حجت الاسلام آقامیری و مداحی سید علی حسینی نژاد، پنجشنبه با مداحی علیرضا اخباری، جمعه با سخنرانی حجت الاسلام آقامیری و مداحی محمدرضا بذری و از شنبه ۱۱ مرداد تا دوشنبه ۱۳ مرداد با قرائت زیارت نامه بانوی کرامت در شبستان امام خمینی(ره) دنبال خواهد شد.

محافل عصرگاهی حرم مطهر بانوی کرامت شنبه و یکشنبه با سخنرانی حجت الاسلام احمدپور، دوشنبه و سه‌شنبه با سخنرانی حجت‌الاسلام حسین بنیادی، چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه با سخنرانی حجت الاسلام مرتضی وافی که روز پنجشنبه با مداحی رسول محمدی و روز جمعه نیز قرائت آل یاسین با نوای محمود ابرنجین همراه خواهد بود و همچنین از روز شنبه ۱۱ مرداد تا روز دوشنبه ۱۳ مرداد ادامه محافل با سخنرانی حجت الاسلام سید علیرضا تکیه ای برگزار خواهد شد.

مجالس عزاداری و معارفی شب‌های حرم مطهر بانوی کرامت از شنبه ۴ تا دوشنبه ۱۳ مردادماه با سخنرانی حجج‌اسلام والمسلمین مؤمنی ۵ شب، صادقی واعظ ۲ شب و آیت‌الله نظری منفرد به مدت ۳ شب و با مداحی علی حبیب زاده ۳ شب، ابوذر بیوکافی و محمد حیدری در شب شهادت حضرت رقیه(س)، سید رضا نریمانی و علی‌اکبر حائری هر کدام یک شب و علی مهدوی نژاد و اسلام میرزایی هر کدام دو شب برگزار خواهد شد.