به گزارش پایگاه خبری آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله‌علیها، حجت‌الاسلام تاجیک در ویژه برنامه «محفل روضه خواهران» به مناسبت سالگرد شهادت حضرت امام جوادالائمه(ع)، در شبستان حضرت زهرا(س) حرم مطهر بانوی کرامت، با تسلیت شهادت امام نهم(ع) و گرامیداشت یاد و خاطره رهبر شهید و شهدای مقاومت، به تبیین ابعاد شخصیتی و آموزه‌های آن حضرت پرداخت.

سخنران حرم مطهر با اشاره به حدیثی از امام رضا(ع) که فرمودند «لَمْ یُولَدْ مَوْلُودٌ أَعْظَمَ بَرَکَةً عَلَى شِیعَتِنَا مِنْ جَوَادِ الْأَئِمَّةِ»، اظهار داشت: با تولد امام جواد(ع)، یأس و ناامیدی از تداوم امامت از میان رفت و به همین دلیل، ولادت ایشان پربرکت‌ترین ولادت برای شیعیان معرفی شده است. ایشان در سن هشت سالگی به امامت رسیدند و در بیست و پنج سالگی در بغداد به شهادت رسیدند؛ این در حالی است که امامت، امری انتسابی از سوی خداست و کوچکی و بزرگی سن در آن موضوعیت ندارد.

وی با استناد به روایتی از امام جواد(ع) که چهار نکته کلیدی از جدشان امیرالمومنین علیه‌السلام نقل کرده اند، گفت: اول اینکه محبت مردم با اخلاق خوب به دست می‌آید، نه با مال و ثروت، دوم اینکه اگر پرده‌های الهی کنار رود، هیچکس جرأت نمی‌کند دیگری را دفن کند؛ سوم اینکه تدبیر پیش از عمل، انسان را از پشیمانی در امان می‌دارد و چهارم اینکه بدترین توشه برای آخرت، ظلم به مردم است؛ همان‌گونه که قرآن می‌فرماید «إِنَّ شَرَّ الزَّادِ إِلَى الْمَعَادِ الْعُدْوَانُ عَلَى الْعِبَادِ». این بند به ویژه متوجه مسئولان است که با تورم و گرانی به مردم ظلم نکنند و دست آنان را بگیرند.