به گزارش پایگاه خبری آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها، محمد اصلان مسئول تأسیسات برق موکب حرم مطهر بانوی کرامت در عمود 1080 مسیر پیاده روی نجف به کربلا از افزایش چشمگیر مصرف برق این مجموعه در اربعین امسال خبر داد و گفت: با توسعه زیرساخت‌ها و افزایش خدمات‌رسانی به زائران، مصرف برق موکب به بیش از ۵۰۰ آمپر رسیده و این میزان توسط دیزل‌ژنراتورهای ۳۰۰ و ۴۰۰ کاوا تأمین می‌شود.

وی با اشاره به روند توسعه این موکب اظهار کرد: از سال‌های گذشته همزمان با گسترش مجموعه، ظرفیت زیرساخت‌های برق نیز افزایش یافته و هر سال با توسعه فضا و امکانات، خدمات مطلوب‌تری به زائران ارائه شده است.

مسئول واحد برق موکب حرم حضرت معصومه(س) افزود: امسال به دلیل افزایش نیازهای سرمایشی و استفاده از تجهیزات بیشتر، مصرف برق مجموعه نسبت به سال‌های گذشته رشد قابل توجهی داشته و از مرز ۵۰۰ آمپر عبور کرده است.

اصلان با بیان اینکه برای تأمین این میزان انرژی از دیزل‌ژنراتورهای ۳۰۰ و ۴۰۰ کاوا استفاده می‌شود، تصریح کرد: امسال با طراحی و نصب تابلو برق جدید، امکان بهره‌برداری همزمان از دو دیزل‌ژنراتور فراهم شده است؛ اقدامی که علاوه بر افزایش پایداری برق، شرایط لازم برای انجام سرویس‌های دوره‌ای بدون اختلال در روند خدمات‌رسانی را مهیا کرده است.

وی ادامه داد: در ساعات کم‌مصرف، معمولاً از حدود ساعت ۱۲ شب تا ۳ یا ۴ بامداد، یکی از دیزل‌ژنراتورها برق مجموعه را تأمین می‌کند و دیزل دیگر برای انجام عملیات سرویس و نگهداری، از جمله تعویض روغن و بازبینی فنی، از مدار خارج می‌شود.

مسئول واحد برق موکب حرم حضرت معصومه(س) خاطرنشان کرد: نگهداری و بهره‌برداری از تجهیزات برق این موکب با همکاری نیروهای واحد برق حرم مطهر، واحد روشنایی حرم و جمعی از خادمان افتخاری انجام می‌شود و دیزل‌ژنراتورها در طول ۱۴ روز برگزاری مراسم اربعین به‌صورت ۲۴ ساعته در مدار قرار دارند تا برق مورد نیاز موکب و زائران را به‌طور مستمر تأمین کنند.