به گزارش پایگاه خبری آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلامالله علیها، حجتالاسلام سید حسین مؤمنی در مراسم گرامیداشت یاد و خاطره شهید نواب صفوی که در شبستان امام خمینی(ره) برگزار شد، گفت: شهید نواب و یارانش دارای یک سیره عملی بودند که این سیره از قرآن و روایات به دست آورده بودند و این سیره میتواند برای مسئولین و دولتمردان یک الگوی مناسب باشد.
وی افزود: تهمتها، تطمیعها و تهدیدات هیچ اثری در شهید نواب نداشت و این شهید بزرگوار به دنبال پیاده کردن کلمهالله، احکام و شریعت اسلامی بود.
استاد حوزه خاطرنشان کرد: کشتگان راه خدا فقط رضایت خداوند را در نظر دارند و پیروزی و شکست برای آنها مهم نیست و ملاک آنها وصول به اهداف عالیه الهی است.
حجتالاسلام مؤمنی در ادامه گفت: شهید نواب را در نیمهشب به جوخه دار سپردند تا مبادا از او نامی بماند اما نام نواب صفوی برای نسل امروزی یک نامآشناست و باید جوانان سخنان وی را در فضای منتشر کنند تا همه بدانند این شهید چگونه در مقابل زورگویان و دشمنان و ابرقدرتها ایستادگی کرد و شجاعت به خرج داد.
وی بیان داشت: پیشنهاد تولیت آستان قدس رضوی را در کنار قبول دیگر شرایط از سوی شاه به وی دادند تا او را تطمیع کنند اما وی امتناع کرد.
سخنران حرم بانوی کرامت اضافه کرد: شهید نواب دغدغه دین را داشت و از دنیا و کاخنشینی فراری بود و هر چه به سراغ او آمدند و به وی پیشنهاد پست و مقام و پول دادند تا او را زمینگیر کنند نتوانستند.
وی خاطرنشان کرد: شهید نواب در فضای آن روز که یک فضای اختناق بود فریاد دینداری سر داد و اولین کسی بود که نظریه حکومت اسلامی را در کتاب خود مطرح نمود.
حجتالاسلام مؤمنی با ذکر سخنانی از حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری و دیگر علما در خصوص این شهید بیان داشت: اهمیت به فرایض الهی، توسل به اهلبیت(ع)، توسل به قرآن، تهجد و شبزندهداری از خصوصیات این شهید بود که باعث شد وی عزت پیدا کند و در درگاه الهی رشد نماید.
سیره عملی شهید نواب الگوی مناسبی برای مسئولان است
سخنران حرم بانوی کرامت گفت: شهید نواب صفوی و یارانش دارای یک سیره عملی بودند که این سیره می تواند برای مسئولین و دولتمردان یک الگوی مناسب باشد.
پایان پیام/ ۹۶۱۱۶
۲۶ دی ۱۳۹۶
کد خبر: ۲۲۰۱۵
لینک صفحه کپی شد