به گزارش پایگاه خبری آستان حضرت معصومه سلام‌الله علیها، علی افتخاری ظهر امروز در نشست بررسی نقاط قوت و ضعف برنامه‌های دهه اول محرم و مراسمات روزهای تاسوعا و عاشورا که در سالن محراب حرم مطهر بانوی کرامت برگزار شد، با اشاره به اینکه ۶۶ هزار پرس غذا طی دهه اول محرم توسط خادمان حرم مطهر بانوی کرامت در ایستگاه‌های صلواتی صحن جوادالائمه علیه‌السلام توزیع شده است، تصریح کرد: روزانه بیش از هفت هزار زائر و مجاور نیز در صحن فاطمی با استفاده از ایستگاه‌های صلواتی اطعام شده‌اند.

علی افتخاری با بیان اینکه بیش از ۱۳۶ هزار نفر از عزاداران حسینی طی دهه اول محرم در ایستگاه‌های صلواتی اطعام شدند، اضافه کرد: ایستگاه‌های فرهنگی در کنار ایستگاه‌های صلواتی پیش‌بینی شد تا بتوانیم در کنار خوراک جسمی به خوراک روحی مورد نیاز افراد نیز توجه کنیم.

همچنین، علی مغانلو سرپرست مدیریت حرم مطهر بانوی کرامت از فعالیت بیش از ۲۰۰ خادم در بخش خدمات اماکن حرم مطهر یاد کرد و گفت: ۱۲۰ نفر از این خادمان وظیفه گلاب‌افشانی میان عزاداران حسینی را بر عهده داشته و در هر کدام از روزهای عاشورا و تاسوعا به صورت جداگانه فقط خادمان بخش انتظامات بیش از هزار و ۱۰۰ نفر بوده‌اند.