به گزارش پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه سلامالله علیها، حجت الاسلام والمسلمین سیدصادق میرشفیعی در سخنرانی شب گذشته حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه روح و هسته مرکزی قیام اباعبدالله(ع) برای احیای غدیر و امر ولایت الهی بود، اظهار کرد: احیای امر ولایت امیرالمؤمنین(ع) و محکوم کردن ولایت بنی امیه مهمترین مقصد امام حسین علیه السلام بود.
وی با بیان اینکه قیام سیدالشهدا(ع) با یک خطبه شروع شد و با یک خطبه هم پایان پذیرفت، گفت: خطبه آغاز قیام امام حسین علیه السلام در سرزمین منا و قبل از فوت معاویه ایراد شد که بیش از ۷۰۰ نفر از اصحاب پیامبر(ص) پای آن خطبه نشسته بودند و اکثر بیانات حضرت در آن خطبه در رابطه با فضائل امیرالمؤمنین(ع) بود.
استاد حوزه علمیه با بیان اینکه امام حسین علیه السلام در آن خطبه آیاتی که در حق امیرالمؤمنین(ع) نازل شده و احادیثی که پیامبر(ص) در رابطه با فضائل امیرالمؤمنین(ع) بیان کرده بودند را عنوان کردند، افزود: امام حسین علیه السلام در آن خطبه بیش از ۳۰ بار آن جمع را قسم می دهند که آیا این آیات در شأن پدرم نازل نشد؟ و آیا این فضائل در ایشان نبود؟ و همه آن جمع به درست بودن حرف ایشان اقرار و اعتراف میکردند.
وی افزود: امام حسین علیه السلام در پایان این خطبه همه را دعوت به قیام علیه معاویه و امر به معروف و نهی از منکر کردند و معلوم شد که معروفی که به دنبال احیای آن بودند ولایت امیرالمؤمنین(ع) است و منکری که به دنبال نهی و جلوگیری از آن بودند ولایت معاویه و بنی امیه است.
میرشفیعی ولایت را بزرگترین معروف دانست و گفت: اگر این معروف درست شد بقیه معروفها هم معنا و ارزش پیدا میکند ولی اگر این معروف درست نشد حتی اگر به تمامی اصول و فروع دین هم عمل کنیم هیچ ارزشی ندارد.
وی ابراز کرد: خداوند وقتی از دین ابراز رضایت کرد که ولایت امیرالمؤمنین(ع) ابلاغ شد و روح و جان نهضت اباعبدالله(ع) احیای امر ولایت امیرالمؤمنین بود و باید در تمام عزاداری های محرم از ولایت امیرالمؤمنین دفاع شود.
استاد حوزه علمیه خطبه امام سجاد علیه السلام در شام را خطبه پایانی قیام امام حسین علیه السلام دانست و گفت: این خطبه هم بیان فضائل اهل بیت(ع) و به ویژه امیرالمؤمنین(ع) است زیرا امت با ولایت امیرالمؤمنین(ع) بیگانه شده بود در حالی که ولایت رکن اصلی دین خدا است و بدون ولایت هیچکدام از اصول و فروع دین کارآیی خود را ندارند.
وی ذکر فضائل اهل بیت(ع) را سنت خدا، رسول خدا و اولیاء خدا دانست و گفت: خداوند آیات زیادی از قران را به بیان فضائل امیرالمؤمنین(ع) اختصاص داده که ۲۱۰ آیه را حاکم حسکانی که از علمای اهل سنت است در کتاب شواهد التنزیل آورده است بنابراین خود خدا هم مداح و بیانگر فضائل امیرالمرمنین(ع) است.
میرشفیعی با بیان اینکه پیامبر(ص) از هیچکسی به اندازه امیرالمؤمنین(ع) تعریف و تمجید نکرده و با هیچکس از اصحاب و اهل بیت خود به اندازه امیرالمؤمنین(ع) همراه نبوده اند، گفت: پیامبر(ص) به امرالمؤمنین(ع) فرمودند من در دنیا و آخرت از تو بی نیاز نیستم و حتی غسل و تدفین خود را به امیرالمؤمنین(ع) سپردند به علی بن ابی طالب علیه السلام فرموند در موقع قبض روح، من را در آغوش بگیر تا جانم از میان دستان تو به آسمان برود.