رئیس اتحادیه سوهان‌پزی و حلوای استان قم از پخت و توزیع روزانه نزدیک به 300 کیلوگرم سوهان قم در میان زائران اربعین حسینی با محوریت موکب آستان مقدس حضرت معصومه سلام‌الله علیها در عمود 1080 مسیر نجف به کربلا خبر داد.

امیر پوریزدی در گفت‌و گو با خبرنگار پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه سلام‌الله علیها با اشاره به اینکه اعضای اتحادیه سوهان‌پزی و حلوای استان قم به منظور خدمات‌رسانی به زائران اربعین حسینی در کنار دیگر خادمان موکب آستان مقدس کریمه اهل بیت(س) در عمود 1080 در حرکت بزرگ اربعین حسینی سهیم هستند، اظهار کرد: روزانه به صورت میانگین در این موکب نزدیک به 300 کیلوگرم سوهان پخت و در میان زائران توزیع می‌شود.

وی از فعالیت داوطلبانه 12 نفر از اعضای اتحادیه سوهان‌پزی و حلوای استان قم در موکب آستان مقدس حضرت معصومه سلام‌الله علیها یاد کرد و افزود: تجهیزات مورد نیاز و افراد با تجربه و متخصص در این موکب گردهم آمده‌اند تا سوهان با کیفیتی را در اختیار زائران قرار دهند.

رئیس اتحادیه سوهان‌پزی و حلوای استان قم با بیان اینکه بیش از 700 کیلوگرم سوهان گزی به صورت بسته‌بندی شده از قم به موکب آستان مقدس کریمه اهل بیت(س) انتقال داده شده است، اضافه کرد: امیدواریم امسال نیز همانند سال گذشته بتوانیم در میزبانی از زائران اربعین حسینی مشارکت کنیم.

انتهای پیام/115