به گزارش پایگاه خبری آستان حضرت معصومه سلام‌الله علیها، آیت‌الله محمدعلی علوی گرگانی از مراجع تقلید جهان شیعه به مناسبت میلاد حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله علیها و آغاز دهه کرامت پیامی را صادر کرد.
متن پیام این مرجع تقلید که در مراسم افتتاحیه دهه کرامت و آیین خطبه خوانی آستان مقدس در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر قرائت شد، به شرح ذیل است؛
امامزادگان محترم انوار درخشانی هستند که بر تارک مملکت اسلامی ما می‎درخشد و تجلی بخش نور ولایت هستند، لذا گرامی داشت این ذوات پاک و نورانی میتواند در راه تکامل و سعادت انسان موثر باشد.
یکی از این امامزادگان عزیز که در شهر قم حضور یافته و باعث نورانیست هرچه بیشتر این شهر مقدس شده است، حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله علیها است.
آن بانوی گرامی، دارای شخصیتی رفیع و والامقام است بطوری که برخی از ائمه اطهار(ع) از این بانو، با جلالت و تکریم یاد کرده‌اند و حتی پیش از ولادت آن حضرت، بلکه پیش از ولادت پدر بزرگوارش اشاراتی از او بر لسان بعضی از ائمه(ع) همانند امام صادق علیه‌السلام آمده و از مقام والای او سخن گفته‌اند.
امروز به یمن مقدم دخت حضرت موسی‌بن جعفر علیه‌السلام به نام روز دختر نامگذاری شده است، اینجانب میلاد پرنور و سرور کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله علیها و آغاز دهه کرامت و روز دختر را به تمامی شیعیان و ارادتمندان ائمه اطهار(ع) به ویژه خواهران گرانقدر و ساکنان و مجاوران و زائران، تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.
یقینا دختران امروز که مادران فردا هستند، نقش بسیار مهم و حساسی در تعیین سرنوشت فرهنگی و فکری جامعه دارند، که با تأسی از اسطوره علم و عفاف حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله علیها و با الگو پذیری از ایشان در زمینه تعالی معنوی، اخلاقی و علمی نسل‌های آینده گام برمی‌دارند.
این بانو و این دختر جوان که تربیت شده‌ دامان اهل بیت پیغمبر(ص) است، با عبور از شهرهای مختلف و پاشیدن بذر محبت، معرفت و ولایت در طول این مسیر و فرود آمدن در شهر مقدس قم، موجب شده که این شهر در آن دوره تاریک حکومت جباران، جایگاه والایی پیدا کرده و پایگاهی بشود که انوار علم و انوار معارف اهل بیت را به سراسر دنیای اسلام از شرق و غرب منتقل کند.
دهه کرامت که با ولادت حضرت معصومه سلام‌الله علیها آغاز و با میلاد با سعادت حضرت ثامن الحجج علی‌بن موسی الرضا علیه‌السلام پایان می‌یابد، فرصت خوبی برای ترویج سیره و فرهنگ اهل بیت(ع) و الگو گرفتن از منش این بزرگواران است.