مسئول مهمانسرای حرم مطهر حضرت معصومه سلامالله علیها با بیان اینکه از یکم فروردینماه روزانه ۱۵ خادم در مهمانسرای آستان مقدس برای پخت غذای تبرکی در حال تلاش هستند، گفت: تاکنون بیش از ۱۰ هزار پرس غذای تبرکی حرم مطهر در میان بیماران و کادر درمانی بیمارستانهای درگیر با کرونا توزیع شده است.
سید محمد موسی کاظمی در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری آستان حضرت معصومه سلامالله علیها، با اشاره به تلاش آستان مقدس کریمه اهلبیت(س) در راستای مبارزه با شیوع بیماری کرونا اظهار کرد: امروز خادمان آستان مقدس هزار و ۹۰۰ پرس غذا را طبخ و برای بیماران و کادر درمانی بیمارستان شهید بهشتی ارسال کردهاند.
وی با بیان اینکه خادمان آستان مقدس از یکم فرودینماه روزانه هزار و ۵۰۰ تا دو هزار غذا را برای کادر درمانی استان قم به ویژه بیمارستانهای درگیر با کرونا تهیه کردهاند، تصریح کرد: با توجه به تعطیلی حرم مطهر این روزها برای خادمان و زائران حرم مطهر غذایی پخت نمیشود و مهمانسرا تعطیل است اما برای مشارکت در مبارزه با کرونا، روزانه ۱۵ نفر از خادمان آستان مقدس بسیج شدهاند تا غذاهای تبرکی را برای بیماران و کادر درمانی تهیه کنند.
مسئول مهمانسرای حرم مطهر حضرت معصومه سلامالله علیها از توزیع غذاهای تبرکی در میان نیروهای هلال احمر، اورژانس و نیروهای درمانی و جهادی درگیر با بیماری یاد کرد و گفت: تاکنون نزدیک به ۱۰ هزار غذای تبرکی آستان مقدس در میان کادر درمانی و بیماران بیمارستانهای علی بن ابیطالب(ع)، کامکار، امام رضا علیهالسلام و فرقانی و نقاهتگاه بیماران کرونایی در نزدیک جمکران توزیع شده است.
وی ادامه داد: کارشناسان بهداشت و درمان روزانه در مهمانسرای حرم مطهر حضور یافته و از خادمان تست کرونا میگیرند و هر روز محوطه آشپزخانه و پارکینگ توسط نیروهای بهداشت و درمان ضدعفونی میشود و خادمان به صورت مستمر از دستکش، ماسک و کلاه استفاده میکنند تا غذایی سالم و بهداشتی در اختیار افراد قرار گیرد.
همچنین نماینده ای از مدیریت بهداشت و درمان و دانشگاه علوم پزشکی قم به شکل مستمر بر فرآیند تهیه و ارسال غذا نظارت دارند.