به گزارش پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه سلام الله علیها، حجت الاسلام و المسلمین حسینی قمی طی سخنانی در شبستان امام خمینی(ره) حرم بانوی کرامت گفت: نبی گرامی اسلام سیره و روش های مختلفی در خصوص روزه های مستحبی داشتند اما یکی از سیره های مهم حضرت این بود که تمام ماه شعبان را روزه می گرفتند.
وی افزود: طبق روایت وارده رسول گرامی اسلام به هنگام حلول هلال ماه شعبان دستور می دادند افرادی در کوچههای شهر ندا بدهند که ماه شعبان آغاز شده و ماه شعبان ماه نبی خداست.
استاد حوزه علمیه خاطرنشان کرد: نباید از فضیلت ماه شعبان غفلت نماییم و باید ارزشهای دینی را فریاد بزنیم و به گوش دیگران برسانیم.
سخنران حرم بانوی کرامت تاکید کرد: طبق روایت اگر کسی روز اول ماه شعبان را روزه بگیرد خداوند بهشت را برای شخص روزه دار تضمین می کند و اگر دو روز را روزه بگیرد مشمول رحمت الهی خواهد شد.
حسینی قمی یادآور شد: ادعیه و اذکار فراوانی در خصوص ماه شعبان در کتب اسلامی وارد شده است که دارای فضیلت بسیار زیادی است.
وی اظهار داشت: لزوم مراقبت و مواظبت از گفتار و کردار از وظایف انسان مومن است که در این خصوص کتاب «مراقبات» میرزا جواد آقای ملکی تبریزی جهت استفاده بسیار مناسب است.
کارشناس مذهبی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها در ادامه گفت: مداومت بر ذکر شریف صلوات، قرائت مناجات شعبانیه، اقامه نمازهای مستحبی و….از اعمالی است که در این ماه شریف و بابرکت توصیه شده که آثار بسیاری را در پی دارد.
حسینی قمی خاطر نشان کرد: طبق روایت، افضل اعمال در ماه شعبان، صدقه و استغفار است که نباید از اعطای صدقات غفلت کنیم چرا که طبق روایت وارده در نهج البلاغه رزق الهی را با صدقه دادن به سوی خود جذب کنید.
وی تاکید کرد: مواسات و همدردی با فقرا و تنگدستان از اعمالی است که در این ماه شریف بسیار توصیه شده است چرا که ثروتی که خداوند به انسان ها عطا نموده است باید در راه خدا انفاق شود.
استاد حوزه علمیه یادآور شد: نعمت هایی که خداوند به انسان ها عطا نموده مایه امتحان است و دنیا در حقیقت خانه امتحان است و امتحان ثروتمندان به مراتب از امتحان فقرا سنگینتر و سختتر است.
حسینی قمی اظهار داشت: سنگینترین آزمون انسانها، امتحان با مال دنیا است که در این امتحان معلوم میشود آیا انسان شاکر است به درگاه الهی یا کفران نعمت میکند.
سخنران حرم بانوی کرامت افزود: درآستانه سال جدید قرار داریم و لازم است کسانیکه وسعت مالی دارند به فکر فقرا باشند و ارزاق و البسه برای تنگدستان تهیه کنند.
وی خاطر نشان کرد: متاسفانه در طی دو سال اخیر که مسئله کرونا پیش آمد مجالس و شعائر مذهبی کمرنگ شده و مورد غفلت قرار گرفته است و نباید از کناراین قضیه به سادگی گذر کرد.
حسینی قمی در پایان گفت: لازم است از هم اکنون آمادگی لازم را در برپایی اعیاد شعبان داشته باشیم و با جشن و سرور و چراغانی، تعظیم شعائر را در جامعه گسترش بدهیم.