به گزارش پایگاه خبری آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله‌علیها، آیت‌الله سید محمد سعیدی طی سخنانی در جمع طلاب جامعه الزهرا سلام الله علیها با تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها و گرامیداشت سیزده آبان و یاد تبعید حضرت امام خمینی (ره) اظهار داشت: تبعید امام خمینی (ره) حادثه‌ای غمبار بود، اما منشأ حرکت‌های بعدی و شکل‌گیری انقلاب اسلامی شد. انقلابی که کشوری گرفتار استعمار و ذلت را به عزت و استقلال رساند و به برکت آن، یاد خدا، اقامه نماز و برگزاری مراسم دینی در جامعه احیا شد.

وی با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی و ظلم‌های دشمنان افزود: دو قدرت سلطه‌گر جهان، یعنی بریتانیا و آمریکا، از دیرباز روحیه سلطه‌طلبی داشته‌اند و همواره به دنبال دست‌اندازی به سرزمین‌ها و منابع ملت‌ها بوده‌اند. تشکیل رژیم غاصب صهیونیستی در منطقه برای تهدید دائمی کشورهای اسلامی، فروش سلاح، غارت منابع و جلوگیری از رونق اسلام نمونه‌ای از این سیاست‌هاست. امروز نیز حوادثی که در سودان رخ می‌دهد، با هدف بهره‌برداری از منابع نفت و طلا و ایجاد تفرقه و نزاع میان مردم طراحی شده است.

آیت‌الله سعیدی با اشاره به سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب در جمع دانش‌آموزان و خانواده‌های شهدا گفت: ما دارای شاخص‌هایی هستیم که تکلیف ما را روشن می‌کند. دشمن تلاش دارد ما را از این شاخص‌ها دور کند، اما رهبران الهی همواره بر حفظ این معیارها تأکید داشته‌اند. در ایام شهادت حضرت زهرا (س)، باید توجه داشت که ایشان خود شاخص مطلق و الگوی کامل برای رفتار، باور و برنامه‌های ما هستند.

وی ادامه داد: حضرت زهرا (س) اسوه‌ای مطلق‌اند؛ رضای خدا در رضای ایشان و غضب خدا در غضب ایشان است. در زیارت‌نامه آن حضرت آمده است: «هر کس شما را مسرور کند، پیامبر را مسرور کرده و هر کس به شما جفا کند، به پیامبر جفا کرده است».

امام جمعه قم با اشاره به شرایط زمان پیامبر اکرم (ص) گفت: در آن دوران گروه‌های مختلفی وجود داشتند؛ مستضعفانی که منتظر ندای توحید بودند، کفار سرسختی مانند ابوجهل، منافقانی که ضربه‌های فراوان زدند و سست‌ایمانانی که با تغییر شرایط، دین و حجاب خود را رها می‌کردند. یکی از رسالت‌های مهم حضرت زهرا (س) معرفی نفاق و پرده‌برداری از چهره منافقان بود. ایشان به‌گونه‌ای عمل کردند که چهره‌های نفاق آشکار شد و جامعه اسلامی با واقعیت آنان روبه‌رو گردید.

آیت‌الله سعیدی با اشاره به روایتی از حضرت زهرا (س) گفت: حضرت در پاسخ به فردی که پرسیده بود آیا از شیعیان واقعی هست یا خیر فرمودند: اگر به دستورات ما عمل کند و از آنچه نهی کرده‌ایم دوری کند، از شیعیان ماست وگرنه خیر. این معیار نشان می‌دهد که شیعه بودن تنها در ادعا نیست، بلکه در عمل باید ثابت شود.

وی با بیان اینکه حضرت زهرا (س) در خطبه فدکیه نیز شاخص‌ها را روشن کردند، افزود: امروز باید مراقب باشیم که مانند آن روز، امیرالمؤمنین (ع) تنها نماند. واقعه غدیر با آن عظمت تنها ۷۲ روز پیش از رحلت پیامبر (ص) رخ داد، اما مردم پس از رحلت ایشان عهد خود را شکستند. این تجربه تاریخی نشان می‌دهد که مردم در انتخاب راه مختارند و برخی راه سعادت و برخی راه شقاوت را برمی‌گزینند.

امام جمعه قم با اشاره به جایگاه مردم ایران در نگاه امام خمینی (ره) گفت: امام راحل فرمودند مردم ایران از مردم زمان پیامبر از نظر ایمان و استقامت برترند، چرا که با خون شهدا، ایثارگری رزمندگان و پایداری خانواده‌های شهدا، انقلاب اسلامی را حفظ کردند. جنگ دوازده روزه اخیر نیز نشان داد که دشمنان همچنان در پی توطئه‌اند، اما ملت ایران با استقامت ایستاده است.

وی در پایان تأکید کرد: باید این استقامت و ایستادگی را حفظ کنیم و امیدواریم به برکت اهل‌بیت (ع) و تحت هدایت امام زمان (عج)، نهضت اسلامی ما به نهضت جهانی حضرت بقیة‌الله الاعظم (عج) متصل شود.