به گزارش پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه سلاماللهعلیها، آیتالله سید محمد سعیدی در دیدار با حجتالاسلام هنرمند مدیرکل و جمعی از مدیران بنیاد شهید استان قم که پیش از ظهر امروز در سالن محراب حرم مطهر بانوی کرامت برگزار شد، با اشاره به آیه ۲۳ سوره شوری توجه به سیره و سنت اهلبیت (ع) و درسگرفتن از پیامها، عبرتها و وقایع زندگی آنها را از وظایف ما دانست و اظهار داشت: ما باید باورهای خود را تقویت کنیم و وقتی خداوند دررابطهبا شهدا به ما میگویند آنها زنده هستند و نزد پروردگارشان روزی میخورند و ما باید وظایف و مأموریتهای خود را باتوجهبه این مسائل تعریف کنیم.
وی با بیان اینکه حتی در گمان خود نباید فکر کنیم که شهدا ازدسترفتهاند، گفت: شهدا زنده هستند و از آن بالاتر عند ربهم هستند؛ یعنی مورداعتماد، امین و نزدیک به خداوند هستند و در جوار قرب الهی روزی میخورند، رزق معنوی متفاوت با رزق دنیایی است که هر انسان بهقدر ظرفیت خود میتواند استفاده کند؛ رزق معنوی بهگونهای است که هرچه به انسان بدهند ظرفیتش بیشتر میشود.
تولیت حرم مطهر کریمه اهلبیت (س) با بیان اینکه خداوند به پیامبر (ص) میفرماید به مردم بگو من برای هدایت شما مزدی جز مودت فی القربی نمیخواهم افزود: طلبنکردن مزد بهخاطر این است نمیشود برای هدایت و سعادت بشر مزد تعیین کرد و امکان پرداخت مزد وجود ندارد.
وی ادامه داد: مردم حتی مزد معنوی که مودت فی القربی بود را هم نپرداختند؛ بلکه برعکس عمل کرده و خلافت را غصب کردند و در ادامه جوری با ذویالقربی پیامبر رفتار کردند که پیروان هیچ دینی با اهلبیت پیامبر خود چنین نکرده بودند.
آیتالله سعیدی ابراز داشت: برخی از درسهای عاشورا برای ما این است که اگر دین در خطر باشد باید قیام کرد، اگر اهلبیت و اولیای خدا قیام کردند باید به یاری آنها شتافت، اگر عفاف، حجاب، اقتصاد و فرهنگ ما دچار آسیب شد برای برطرفکردن آن باید اقدام کرد و اگر در راه خدا سختی به ما عارض شد نباید ناامید شد.
وی با بیان اینکه اگر نیت شما خدایی باشد خداوند به کارهایتان برکت میدهد و مشکلات آسان میشود، افزود: بنیاد شهید از نهادهای با برکت انقلاب و مورد عنایت و توجه شهدا است؛ لذا کارکردن در این نهاد مقدس و خدمت به خانواده شهدا و ایثارگران شما را موردتوجه شهدا قرار میدهد.
در ابتدای این دیدار حجتالاسلاموالمسلمین هنرمند مدیرکل بنیاد شهید استان قم با بیان اینکه جامعه هدف ما ۱۲۰ هزار نفر هستند افزود: یکی از خدمات ما سرکشی از خانواده شهدا و ایثارگران استان است که در سال به ۲۰ هزار نفر سرکشی میشود و سعی ما بر این است که این سرکشیها کاربردی باشد و اگر مشکلاتی در معیشت و دارو و درمانشان وجود دارد مدنظر قرار گیرد.
وی با بیان اینکه همواره درب اتاق ما به روی مراجعان و خانواده شهدا و ایثارگران باز است، افزود: در زمینه پایش سلامت جامعه ایثارگری هم سالانه نزدیک به ۱۸ هزار خدمات پزشکی، پیراپزشکی و پرستاری در منازل افراد ارائه میشود.
مدیرکل بنیاد شهید استان قم با اشاره به مشکلات مسکن و اشتغال خانواده شهدا و ایثارگران گفت: در سه سال گذشته ۲ هزار و ۶۵۰ واحد مسکونی و زمین تحویل شده و تا شهریورماه نیز ۲ هزار واحد دیگر با همکاری استانداری قم تحویل خواهد تا پرونده مسکن جامعه ایثارگری بهطورکلی بسته شود.
وی ادامه داد: در زمینه اشتغال هم تا کنون اشتغال ۵۰۸ نفر از جامعه ایثارگری استان قم برطرف شده و حدود ۴۵۰ نفر از فرزندان شهید و جانبازان ۷۰ درصد به بالا نیز در آزمون استخدامی اخیر شرکت کردهاند که ۳۰۰ نفر از این عزیزان قبول شدند و بهزودی مشغول به کار خواهند شد.