به گزارش پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه سلام الله علیها، جشن بزرگ دختران ماه با حضور ۳۰۰ دختر نومکلف از فرزندان ایتام تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) از استان‌های تهران، البرز، اصفهان، اراک و قم در سالروز میلاد حضرت زینب سلام‌الله‌علیها با حضور سید مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره)، اکبر بهنام جو استاندار قم، حجت‌الاسلام‌والمسلمین صفر فلاحی مدیر عالی حرم مطهر بانوی کرامت در شبستان حضرت زهرا (س) این آستان مقدس برگزار شد.

 سید مرتضی بختیاری در این مراسم ضمن تبریک میلاد حضرت زینب (س) و تقدیر از هم دست‌اندرکاران برگزاری این جشن باشکوه ابراز داشت: تفاهم‌نامه‌ای بین کمیته امداد امام خمینی (ره) و بنیاد کرامت رضوی منعقد شده که بر اساس آن خادم‌یاران رضوی در سراسر کشور هدایای دختران ایتام تازه به سن تکلیف رسیده تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) را به درب منازلشان برده و ارتباط با خانواده این دختران به مدت ۶ ماه استمرار خواهد داشت.

 وی با اشاره به اینکه برای بیش از ۲۴ هزار دختر نو مکلف در سراسر کشور جشن تکلیف برگزار خواهد شد ابراز داشت: رسیدن به سن تکلیف به معنی اجازه ملاقات خصوصی باخدا است و هر کس صادقانه به در خانه خدا برود یقین بداند که خدا هم او را دوست دارد و حرف‌های دل او را می‌شنود و هیچ‌کس مهربان‌تر از خداوند نسبت به بندگان نیست.

 رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان اینکه انسان برای موفقیت نیاز به الگو و اسوه دارد، افزود: حضرت زینب سلام‌الله‌علیها که در سالروز میلادشان قرار داریم بهترین الگو برای زنان و دختران هستند؛ زیرا ایشان باوجوداینکه در سن کودکی مادرشان را از دست دادند؛ ولی چنان استوار بودند که بعد از مصیبت کربلا در مقابل دشمنان خدا و اهل‌بیت (ع) ایستادند و دین خدا را یاری کردند.

 وی ادامه داد: دختران امروز ما نیز باید باتوجه‌به این الگوی ممتاز درس بخوانند و در صحنه اجتماع حاضر شوند و پرچم‌دار دفاع از حق و دفاع از مظلوم باشند و در مقابل استکبار و طاغوت‌ها بایستند.

 همچنین محمدحسین استادآقا مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی در این مراسم با بیان اینکه جشن تکلیف دختران ایتام تحت پوشش کمیته امداد دو سال است که در کل کشور برگزار می‌شود، افزود: در سال ۱۴۰۱ در ۶ استان و در سال ۱۴۰۲ در همه استان‌ها برای بیش از ۲۴ هزار دختر نو مکلف این برنامه برگزار شده و امسال نیز برای ۲۴ هزار دختر در سراسر کشور جشن تکلیف برگزار می‌شود.

 وی افزود: در این طرح یک بسته فرهنگی شامل چادرنماز و هدایای فرهنگی توسط خادم‌یاران رضوی در هر استان به درب منازل خانواده‌هایی که دختر نومکلف دارند برده و ضمن برگزاری یک جشن کوچک در منزلشان هدایا به آنها اهدا می‌شود.

 مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی ادامه داد: همچنین به مدت ۶ ماه مشاوران کمیته امداد امام خمینی (ره) با خانواده این دختران در ارتباط هستند تا مشاوره لازم برای انجام تکلیف و رعایت مسائل شرعی و اخلاقی را به این خانواده‌ها ارائه دهند.

سپس حجت الاسلام علی جعفری معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان اینکه در خانواده کمیته امداد امام خمینی(ره) در هر سال ۳۵ هزار دختر خانم به سن تکلیف می رسند، گفت: با عنایت آستان مقدس امام رضا(ع) و بنیاد کرامت رضوی ما توانستیم جشن تکلیف حدود ۲۵ هزار دختر را در یک سال برگزار کنیم و امیدواریم در سالهای آینده جشن تکلیف تمام ۳۵ هزار دختر را تکمیل کنیم و دختری نماند که پرچم امام رضا به خانه آنها برای برگزاری جشن نرود.

معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) خاطرنشان کرد: شبکه خادمیاران رضوی به همت شهید آیت الله رئیسی ایجاد شد و آثار و برکات فراوانی برای مردم داشته است که یکی از آثار آن شاد کردن دل های دختران ایتام و برنامه هایی برای گره گشایی از مردم است.

گفتنی است اجرای برنامه‌های شاد و متنوع با حضور عمو فغانی‌ها، اجرای سرود و مسابقه و پرچم گردانی خادمان آستان قدس رضوی از جمله برنامه‌های این جشن بزرگ بود و در پایان نیز از ۲۸ نفر از رابطین فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) و خادم‌یاران رضوی با اهدای لوحی تقدیر به عمل آمد.

عکاس: زهراسادات صحفی