به گزارش پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه علیها السلام، حجتالاسلام پناهیان شب گذشته در ششمین جشنواره «اسوههای صبر و مقاومت» در شبستان امام خمینی(ره) گفت: شب میلاد بانوی دوعالم بهنوعی شب تقدیر از حضرت خدیجه سلامالله علیها بهعنوان مادر حضرت زهرا سلامالله علیها نیز هست، چراکه این بانو در دامن چنین مادری پرورشیافته است. حضرت خدیجه سلام الله علیها با اموال و نفس خود در صدر اسلام و در شعب ابیطالب در اوج فداکاری و ازخودگذشتگی کنار رسول خدا استقامت نمودند و هدیه وجودی ایشان نیز خیر کثیری تحت عنوان کوثری بود که خداوند به رسول خدا عطا نمود.
وی افزود: در قرآن کریم رابطه زوجین بهصورت رابطه با مودت و محبت و رحمت اعلامشده است، زوجین باید به همدیگر رحم داشته باشند و با مودت و محبت با هم زندگی کنند.
سخنران حرم بانوی کرامت با بیان این که آمار طلاق امروز کشور در شأن جامعه اسلامی نیست، خاطرنشان کرد: زوجین نباید از همدیگر سوءاستفاده کنند و دائماً در حال مطالبه گری حقوق خود باشند بلکه باید بر اساس رحمت آوری با همدیگر زیر یک سقف زندگی نمایند؛ تأکید بعضی از مجلات بر مطالبه گری حقوق بدون در نظر گرفتن مقوله مودت و محبت و رحمت امری خطرناک است.
حجتالاسلام پناهیان تأکید کرد: زن توانایی رحم کردن به خانواده را دارد و باید به این مقوله توجه جدی شود و این مسئله تقویت شود نه اینکه به مطالبه گری حقوق دامن زده شود چراکه از بانوان رحمت آوری بیشتر انتظار میرود چون اسباب و عوامل این رحمت آوری از سوی خداوند در باطن زن قرار دادهشده است و یک هدیه الهی است.
وی یادآور شد: چگونه عمل کردن مهم نیست بلکه بر اساس آیات قرآن کریم، بهتر عمل کردن مهم است، لذا باید ظرفیتهای رحمت آوری و فداکاری در بنیان خانواده تقویت شود. غربیها و مخصوصاً صهیونیستها تلاش میکنند بیرحمی را در بنیان خانواده رواج دهند و خانواده را متلاشی نمایند تا بتوانند بر جوامع دیگر مسلط شوند.
سخنران حرم بانوی کرامت در ادامه گفت: زندگی زوجین باید فداکارانه و بر اساس ازخودگذشتگی باشد نه اینکه دائماً تأکید بر مطالبه گری حقوق باشد.
وی اضافه کرد: ذات پرورش دختر بهعنوان یک همسر و یک مادر، بر اصل فداکاری استوار است، زندگی بدون فداکاری اصلاً امکان ندارد و در اصل زندگی برای ازخودگذشتگی است. اگر مطالبه گری حقوق زوجین باعث کاهش رحمت و مودت شود، امری خطرناک است.
استاد حوزه علمیه افزود: جامعه امروزی نیاز به دانش فداکاری دارد و زوجین باید همواره به دنبال فرصت برای فداکاری و بخشیدن و ازخودگذشتگی باشند درحالیکه تمدن غرب مبتنی بر اصل خودخواهی است.
حجتالاسلام پناهیان تأکید کرد: مادر یک شخصیت فداکار است و دوران بارداری، وضع حمل و شیردهی همگی بر اصل فداکاری استوار است؛ اگر مقوله فداکاری در فرهنگ مردم نهادینه شود، روانها آسوده و معضلات جامعه کاهش پیدا میکند. فرهنگ فداکاری یک اصل برای مادران است و باید این اصل در مسئولین و مدیران نیز نهادینه شود.