به گزارش پایگاه خبری آستان حضرت معصومه سلام‌الله علیها، حجت‌الاسلام‌والمسلمین علیرضا تراشیون شب گذشته در محفل معارفی حرم مطهر بانوی کرامت که در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر برگزار شد، با بیان اینکه سلطه سلطه‌گران فقط منحصر به مباحث سیاسی، اقتصادی و فرهنگی نیست، اظهار کرد: یکی از سلطه‌هایی که به‌عنوان سلطه‌های پنهان از آن یاد می‌شود، نظام سلطه تربیتی است.

وی با بیان اینکه نظام سلطه جایگاه والدین را در حد تأمین‌کننده نیازهای زیستی فرزندان پایین می‌آورد، خاطرنشان کرد: نظام سلطه با سلطه بر ابزارهای رسانه‌ای، نیازهای انسان را نیازسازی نموده، برای باورها و اعتقادات و علایق و سلایق برنامه‌ریزی می‌کند و در نتیجه مدگرایی و چشم‌چرانی را به مهم‌ترین دغدغه جامعه تبدیل می‌سازد.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت، تشکیل آرمان‌شهرهای جنسی را از اهداف نظام صهیونیسم جهانی در جای‌جای جهان توصیف و ابراز کرد: برای غلبه بر نظام سلطه تربیتی سلطه گران، باید مبتنی بر نظام تربیت دینی اسلامی رویکردی را تعریف کنیم چرا که جهان در یک پیچ مهم تاریخی سنت‌ها و مدرنیته قرار داشته باید، حقوق انسانی، حقوق الهی و فطرت‌ها را به‌درستی دریابد.

تراشیون در ادامه ضمن اشاره به چرخش جریان‌های آزادی‌خواه غربی به سمت احیای سبک زندگی پیشین خود، اظهار کرد: نظام سلطه به دنبال افکارسازی و تربیت نسل‌های بشر با ابزار رسانه و میدان‌داری جریان‌هایی با عنوان سلبریتی است.

کارشناس امور خانواده، تربیت دینی را شکوفاسازی گنجینه فطرت‌های الهی و تجلی آن در اخلاق، رفتار، کردار و گفتار توصیف کرد و با بیان اینکه باید به ۳۰ شاخصه زمینه‌سازی تربیت خوب دینی در فرزندان توجه کنیم، یادآور شد: نیاز است تا اراده نسل‌ها را تقویت و تاب‌آوری و تحمل‌پذیری ایشان را ارتقا دهیم.

وی اعتمادبه‌نفس را به‌عین توکل دانست و با اشاره به این که اعتمادبه‌نفس اعتقاد به توانمندی‌هایی است که خداوند متعال در وجود ما قرار داده، اظهار داشت: احیا و استخراج گنجینه‌هایی از توانمندی‌های الهی که در وجود انسان قرار داده شده است، بسیار مهم است؛ افرادی که به توانمندی‌های درونی خودباور نداشته باشند، در زندگی فردی، اجتماعی و خانوادگی دچار سرخوردگی می‌شوند.

سخنران حرم کریمه اهل‌بیت(س) نشاط و شادی و امیدواری را از ویژگی‌ انسان‌های شاخص و تراز معرفی کرد و با تأکید بر این که دشمنان به دنبال ناامیدسازی نوجوانان و جوانان سرزمینمان هستند، خاطرنشان ساخت: شبکه‌های معاند هیچ‌گاه موفقیت‌های ایران اسلامی را بیان نمی‌کنند و درعین‌حال در مواجهه با کوچک‌ترین مشکلات جامعه، بالاترین ضریب موج‌آفرینی رسانه‌ای را در دستور کار قرار می‌دهند.

وی با بیان این که شادی حس رضایتمندی از عملکرد است، خانواده دوستی را از مهم‌ترین مؤلفه‌هایی تربیتی فرزندان دانست و یادآور شد: بچه‌های خانواده‌دوست، از موفق‌ترین انسان‌های آینده هستند؛ لذا نظام سلطه با بهره‌گیری از ابزارهای جامعه‌پذیری، شدیداً به دنبال دورکردن فرزندان از والدین و خانواده است.

تراشیون با تأکید بر این که باید به هر بهانه‌ای شده ارتباط فرزندان را با خانواده‌ها برقرار و ارتباطشان را با خاله، دایی، عمو و عمه تقویت نماییم، اظهار داشت: فرهنگ بومی و دینی ما ایرانیان توصیه‌های فراوانی به صله‌رحم و دیدوبازدید بستگان می‌کند.

کارشناس امور تربیتی در ادامه بانوان را مهم‌ترین پایه شکل‌گیری ارتباطات خانوادگی توصیف کرد و با بیان این که نیاز است تا اهل مدارا و گذشت باشیم، تصریح کرد: نیاز است تا بانوان از حرکت به سمت تجملات و شلوغ‌کاری‌های سفره‌ای پرهیز و سادگی را محور میزبانی از خویشاوندان قرار دهند.

وی بر اهمیت محور قراردادن خداوند متعال در شکل‌گیری ارتباطات تصریح کرد و با بیان این که اگر کارها برای خدا باشد، هیچ اختلافی شکل نخواهد گرفت؛ خاطرنشان ساخت: اگر نسل ما بخواهد سالم بماند، باید همواره با ریشه خود ارتباط داشته باشد؛ گره‌خوردن انسان با تفکر و تحلیل می‌تواند او را از گذرگاه‌های آسیب به‌سلامت عبور دهد.

تراشیون بر لزوم توجه به نحوه اندیشه‌ورزی و تفکر در فرزندان تأکید و با بیان این که باید قدرت تحلیل ایشان را ارتقا دهیم، اظهار کرد: اگر قدرت تحلیل فرزندان ارتقا یابد، تصمیمات خوبی می‌گیرند، خوب فکر می‌کنند و انتخاب‌های آینده‌نگرانه‌ای خواهند داشت.

سخنران آستان قم ولایت‌پذیری را یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های عبور از سخت‌ترین گذرگاه‌های زندگی برشمرد و عنوان کرد: در محیط زندگی مشترک، منفعت‌طلبی ممنوع بوده، باید مصلحت زندگی را در نظر بگیریم.

تراشیون در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به مصادیقی با تأکید بر این که تفکر شیطانی و نظام سلطه هرآنچه برای اسلام قوت است را به‌صورت ضعف معرفی می‌کند، اظهار کرد: در مبانی اسلامی خدمت‌رسانی زن و شوهر نسبت به هم نقطه قوتی است که فرهنگ نظام سلطه آن را برنمی‌تابد و رویه تحقیر را در مواجهه با این نقطه قوت در پیش می‌گیرد.