سردار ایاز صادق، رئیس مجلس ملی پاکستان در سفر خود به قم، در حرم حضرت معصومه سلام الله علیها حضور یافت و پس از زیارت این بانو، با مسئولان آستان، مدیر حوزه های علمیه و نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی به گفت و گو پرداخت.
به گزارش پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه علیهاالسلام،حجت الاسلام والمسلمین حسینی نژاد، مشاور تولیت آستان مقدس در امور روحانیون در این دیدار که شب گذشته در حرم مطهر برگزار شد، ضمن خیر مقدم گویی گفت: اینجا، حرم کریمه اهل بیت(س) است که بر اساس روایت امام معصوم، زائران بارگاه نورانی این بانو، اهل بهشت هستند.

آیت‌الله علیرضا اعرافی نیز در این دیدار اظهار داشت: اگر بخواهیم به روابط ایران با سایر کشورها اشاره‌کنیم باید اسم پاکستان را در صدر این کشورها نام ببریم.

وی با اشاره به اینکه از قدیم روابط میان این ایران و پاکستان در همه زمینه‌ها پابرجا بوده است، افزود: نام پرافتخار علامه اقبال لاهوری از نمادهای این روابط میان ایران و پاکستان است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور بابیان اینکه شهر قم یکی از قطب‌های اسلامی در جهان است، تصریح کرد: به دلیل اینکه دانشمندان و دانش‌پژوهان زیادی از پاکستان در قم در حال تحصیل هستند، قم یکی از مظاهر عمیق میان این دو کشور است.

وی با اشاره به اینکه تنوع ملیتی از قم یک شهر کاملاً بین‌المللی اسلامی پدید آورده است، بیان کرد: هم‌اکنون در شهر قم بیش از ۱۰۰ هزار نفر از سراسر کشور و بیش از ۱۰۰ کشور در حال تحصیل هستند.

آیت‌الله اعرافی بابیان اینکه بیش از ۳۰۰ مرکز علمی در قم فعال است، خاطرنشان کرد: بیش از ۱۵ هزار استاد و پژوهشگر در این شهر به تدریس و تحقیق اشتغال دارند.

وی عنوان کرد: در این شهر بیش از ۳۰۰ رشته در تخصص‌های گوناگون اسلامی مورد تدریس قرار می‌گیرد که شاید این گستره در کمتر جایگاه علمی وجود داشته باشد.

امام‌جمعه قم عنوان کرد: از ویژگی‌های مکتب قم این است که از نهادهای مذاهب مختلف دانش‌پژوه می‌پذیرد که جامعه المصطفی یکی از این نمونه‌ها بوده و بیش از ۱۰ هزار نفر با مذاهب خود در حال تحصیل در این مرکز هستند.

وی بابیان اینکه امروز در جهان اسلام شاهد تفسیرهای مختلفی از اسلام هستیم، بیان کرد: یکی از تفاسیری که از اسلام وجود دارد این بوده که اسلام را به شکل غربی با تفکر سکولار تفسیر می‌کنند.

آیت‌الله اعرافی تصریح کرد: یکی دیگر از تفاسیری که از اسلام وجود دارد این بوده که اسلام را متحجرانه تفسیر می‌کنند و می‌خواهند بدگویی مذهبی جهان اسلام را دچار آشفتگی و اسلام هراسی کنند.

وی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی از هر افراط مذهبی که به تکفیر و ترور بیانجامد آن را نفی می‌کند، خاطرنشان کرد: از اصول قاطع انقلاب اسلامی روابط خوب و پایدار میان مذاهب است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور بابیان اینکه امت اسلامی باید به‌سوی یک تمدن و بازار اقتصادی قوی حرکت کند، تصریح کرد: ظرفیت‌های توسعه روابط اقتصادی میان دو کشور بیشتر از ظرفیت‌های موجود است.

عکس:حسین شاهبداغی