به گزارش پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها، حجت‌الاسلام والمسلمین صفر فلاحی در گفت‌وگویی خبری اظهار کرد: حرم بانوی کرامت در ماه مبارک رمضان امسال با توجه به اتمام محدودیت‌های پذیرایی افطاری به خاطر گسترش ویروس منحوس کرونا، اقدام به پخت غذا و تهیه و بسته‌بندی افطاری سرد شامل سوپ، نان، پنیر و خرما کرده است.

وی اضافه کرد افطاری سرد و گرم در مهمانسرای حضرتی برای زائران و مجاوران حرم سرو می‌شود، افطاری سرد برای عموم زائران در صحن حضرت صاحب الزمان(عج) سرو می‌شوند.

مدیر حرم مطهر بانوی کرامت گفت: روزانه چهار هزار افطاری در قالب غذای گرم تهیه و در میان روزه داران توزیع می شود و همچنین ۱۰ هزار افطاری سرد نیز میان روزه داران توزیع می‌شود.

وی افزود: بیش از ۱۰۰ خانم خادم برای بسته بندی پک افطاری ساده روزانه فعالیت می کنند و ۷۵ خادم نیز برای تهیه و توزیع افطاری گرم در حال فعالیت هستند.