به گزارش پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه سلام‌الله علیها، حجت‌الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی شامگاه یکشنبه طی سخنانی بعد از نماز اقامه جماعت مغرب و عشا در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر با اشاره به جایگاه امامت در دین مبین اسلام، اظهار داشت: امام فرد و مقامی است که آن را خداوند تعیین و مشخص می‌کند.

وی به پنج اقدام مهم امام سجاد علیه‌السلام بعد از واقعه عاشورا اشاره کرد و افزود: دوران هیچ امامی سخت‌تر از دوران امام سجاد علیه‌السلام نبود حاکمان زمان ایشان از ظالم‌ترین افراد بودند.

عضو هیئت علمی جامعه‌المصطفی تصریح کرد: امام سجاد علیه‌السلام نتوانست در دوران زندگی خود همانند امام صادق، حضرت باقر و امام کاظم علیهماالسلام در قالب یک کلاس به تدریس آموزه‌های دینی بپردازد به همین علت دوران امام سجاد علیه‌السلام یک دوران جهادی شمرده می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین رفیعی عنوان کرد: امام حسین علیه‌السلام در کربلا شهید شدند و دشمنان نیز تبلیغات بسیاری علیه این امام بزرگوار انجام دادند و حضرت زینب سلام‌الله علیها نیز بعد از واقعه کربلا یک سال بیشتر زنده نماندند اما امام سجاد علیه‌السلام ۳۴ سال زنده ماندند و نخستین کاری که کردند زنده نگه‌داشتن عاشورا با تدبیر و آگاهی بود.

وی با تاکید بر اینکه گریه امام سجاد علیه‌السلام نوعی تبلیغ برای زنده نگه‌داشتن عاشورا بوده است، تاکید کرد: ایشان ۳۴ سال بر تشنگی و گرسنگی سید الشهدا اشک ریختند و با گریه واقعه عاشورا را تبلیغ و تبیین کردند.

این سخنران آستان مقدس کریمه اهل‌بیت(س) تربیت نیروی توانمند را دومین اقدام مهم امام سجاد علیه‌السلام بعد از واقعه عاشورا دانست و تصریح کرد: ایشان کافران و اهل‌تسنن بسیاری را تربیت کردند تا مسیر خود را تغییر داده و برای احقاق حق تلاش کنند؛ مقام معظم رهبری نیز بر این اقدام امام سجاد علیه‌السلام تاکید ویژه ای دارند چرا که هر کدام از اقدام‌های آن امام همام یک جهاد بزرگ است.

حجت‌الاسلام والمسلمین رفیعی با اشاره به اینکه مبارزه با حاکمان ظالم دیگر اقدام مهم امام سجاد علیه‌السلام برای تبلیغ عاشورا بود، گفت: هیچ کدام از ائمه در برابر حکومت‌های ظالم کوتاه نیامدند به همین علت باید بگوییم که شهادت ائمه اطهار(ع) دلیلی بر سیاسی بودن آنان است.

وی بیان کرد: بر عهده گرفتن سرپرستی فقرا و نیازمندان دیگر اقدام امام سجاد علیه‌السلام بعد از واقعه عاشورا برای تبلیغ و تبیین این واقعه بود، چراکه در آن زمان فقر در مدینه زیاد بود و نیازهای بیشتر خانواده‌ها را امام سجاد علیه‌السلام تامین می‌کرد.(p1)