به گزارش پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد سعیدی‌آریا، شب گذشته در محفل معارفی حرم مطهر بانوی کرامت که در شبستان امام خمینی(ره) برگزار شد، به فرازهایی از خطبه متقین مولی‌الموحدین علی علیه‌السلام دررابطه‌با تربیت نسل مؤمن و انقلابی اشاره نمود و اظهار داشت: امام علی علیه‌السلام در این خطبه ۱۰۵ ویژگی از صفات انسان‌های باتقوا را بیان می‌کنند؛ به عبارت دیگر خطبه متقین بیان شیوا و زیبای حضرت و خط‌کشی دقیق زندگی مؤمنانه است.

 وی به شاخصه‌های انسان انقلابی در سیره امام خمینی(ره) اشاره نمود و اذعان داشت: امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام می‌فرمایند؛ انسان‌های متقی «منطقهم الصواب» است؛ به این معنی که حواسشان به گویش و کلامشان بوده و نطقشان بر اساس راستی و درستی است.

 سعیدی آریا میانه‌روی و پرهیز از افراط‌وتفریط را از دیگر شاخصه‌های انسان متقی دانست و با بیان اینکه امام خمینی(ره) همواره در مسیر درست و حق قدم بر می‌داشتند، اظهار داشت: انسان‌های باتقوا «مَشْيُهُمُ التَّوَاضُعُ» است؛ امام خمینی(ره) در عین عزت و بزرگی و کوتاه‌نیامدن در مسائل دینی و شرعی، مشی ایشان بر اساس تواضع بود و نسبت به دیگران خوش‌اخلاق و مهربان بودند.

 سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه انسان مؤمن و انقلابی از هرچه خداوند بر او حرام کرده چشم می‌پوشاند، یادآور شد: امام خمینی(ره) در مسیر پافشاری بر حق از تمام رفاهیات دنیا چشم‌پوشی نمودند.

 سعیدی‌آریا با تأکید بر اینکه انسان مؤمن «وَقَفُوا أَسْمَاعَهُمْ عَلَى الْعِلْمِ النَّافِعِ لَهُمْ» بوده و مسیرش همواره مسیر حق است، خاطرنشان کرد: انسان مؤمن به سخن و صدایی که برای دنیا و آخرتش سودی ندارد گوش فرا نمی‌دهد؛ امام خمینی(ره) نیز اینگونه بودند ولی به‌خاطر وجوه سیاسی، بسیاری از جنبه‌های شخصیتی ایشان ناشناخته مانده است.

 وی به حالت آرامش یکسان متقین در «بلا و سختی» و «آسايش و راحتی» اشاره و تأکید کرد: امام خمینی(ره) در سایه‌سار تقوا، باور عمیق به شهود الهی و قرب الی الله داشتند و همواره از حالت سکون نفس و آرامش برخوردار بودند.

 سخنران محفل معارفی حرم مطهر افزود: اگر عمر معيّنی که خداوند برای زندگی انسان مقرّر داشته نمی‌بود، ارواح انسان‌های متقین، به اندازه یک‌ چشم بر هم‌زدنی هم از شوق لقاءالله در جسمشان قرار نمی‌گرفت.

 وی با تأکید بر اینکه خداوند در نظر اهل تقوا بسیار بزرگ و غیر خدا در نظرشان کوچک است، خاطرنشان کرد: کسی که اعتقادش به خدا و قرآن بوده، پای درس امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام بزرگ شده باشد، «لَا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلَا هُمْ يَحْزَنُونَ» خواهد بود؛ چراکه قاعده قرآنی «فَإِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْغَالِبُونَ» را خوب بلد است و شاگردان مکتب نبوت مانند امام خمینی(ره) با فهم این مسائل مهم قرآنی کارها را به نتیجه رساندند.

 سعیدی آریا با بیان اینکه انسان باتقوا همواره خود را در بهشت و جهنم می‌بیند، یادآور شد: متقین با بهشت چنانند که گویی آن را دیده و در فضایش غرق نعمت‌اند؛ و با عذاب جهنم چنانند که گویی آن را مشاهده نموده و در آن معذب‌اند.

 وی با تأکید بر اینکه امام خمینی(ره) در عین خستگی جسم دنیایی، هیچ‌وقت احساس شکست نکردند، خاطرنشان کرد: باید امام خمینی(ره) را اسوه و الگوی خود در انقلابی‌گری قرار داده و حفظ اصل نظام را همواره وظیفه خود بدانیم.

 سخنران حرم مطهر بانوی کرامت در ادامه به بحث انتخابات اشاره و با تأکید بر اینکه شرکت در انتخابات مربوط گروه و جریان خاصی نیست؛ بلکه مسئله حفظ اصل نظام اسلامی است، اذعان داشت: به فضل الهی ملت ایران با حضور در پای صندوق‌های رأی در دهان دشمنان اسلام و انقلاب خواهند زد.

وی با اشاره به اینکه شیطان به سراغ تمام اقوام رفته، همواره به دنبال تغییر حالات اقوام و انسان‌هاست، خاطرنشان کرد: نباید یادمان برود که غلبه همیشه با گروهی است که باخدا باشد؛ برای پیروزی در تمام صحنه‌ها، باید در دین و انقلابمان استقامت و پایداری داشته باشیم و در انتخابات حضور پرشوری را رقم بزنیم.

 سعیدی آریا در پایان تصریح کرد: امام خمینی(ره) عمرش را گذاشت و به تکلیفش در پیروزی انقلاب اسلامی عمل کرد و ادامه این مسیر وظیفه ماست تا از آن صیانت کنیم.