نماینده آستان حضرت معصومه(س) در سومین اجلاسیه نمایندگان اعتاب مقدس جهان اسلام گفت: این جلسات سرمایه عظیمی برای جهان اسلام به ویژه تشیع به شمار می آیند و باید از این نعمت الهی استفاده کرد.
به گزارش پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه علیهاالسلام، حجت‌الاسلام والمسلمین سید اکبر حسینی نژاد در کنفرانس خبری سومین اجلاسیه نمایندگان اعتاب مقدس جهان اسلام در قم گفت: پس از برگزاری اولین اجلاسیه اعتاب مقدس در مشهد، هم اکنون کمیته دائمی در قم تشکیل شده تا به بررسی اهداف و مسائلی که برای برگزاری اجلاسیه دوم در کربلای معلی به آن نیاز است، بپردازیم.
وی از دیدار شرکت کنندگان در این اجلاس با مراجع تقلید قم خبر داد و افزود: این نشست یکی از نشست های مهم کارشناسی است که اهداف آینده اجلاس را به تصویب می رساند. نتایج این نشست به اجلاسیه کربلا ارسال می شود و در صورت تصویب نهایی به عنوان نقشه راه کمیته های دائمی اجلاس قرار خواهند گرفت.
حجت‌الاسلام حسینی نژاد تصریح کرد: عتبات و آستان های مقدس در ایران ظرفیت بالایی دارند. در عید نوروز به عنوان عید ملی ایران به دلیل ظرفیت بالایی که در عتبات وجود دارد می بینیم که مردم به صورت گسترده در این اماکن مقدس جمع می شوند و این عتبات مقدس، بزرگترین میزبان ها در ایام عید نوروز هستند.
مشاور تولیت آستان حضرت معصومه(س) در امور روحانیون اظهار داشت: مردم هزاران کیلومتر سفر می کنند تا به حرم امام رضا(ع) و حضرت معصومه(س) بیایند و کسانی که این توانایی را ندارند به امامزاده های محل سکونت خود می روند.
وی برگزاری موفقیت آمیز و با امنیت کامل اربعین حسینی با حضور بیش از ۲۰ میلیون زائر را یک فرهنگ تاثیرگذار دانست و تأکید کرد: این ظرفیت در عتبات وجود دارد و هر چه این تولیت ها و کارشناسان عتبات گردهم آیند و هم افزایی کنند و تبادل تجربه کنند قطعا راندمان کار، اینده نگری کار و نقشه راه را بهتر خواهند شناخت. این جلسات سرمایه عظیمی برای جهان اسلام به ویژه تشیع به شمار می آیند و باید از این نعمت الهی استفاده کرد.
حجت‌الاسلام حسینی نژاد درباره لازم الاجرا بودن مصوبات نشست گفت: هر عتبه یک اختیارات تامی دارد اما نظراتی که در نشست و اجلاسیه به تصویب می رسند از لحاظ شرعی و اخلاقی لازم الاجرا هستند زیرا وقت و هزینه در این جلسات مطرح هستند و نباید کسی گمان کند که این نشست ها صوری هستند.
وی تأکید کرد که اگر این نشست ها صوری بوده و به نتایج آن بی توجه هستند، اجلاسیه دوم به هیچ وجه برگزار نمی شد و این مساله نشان دهنده اهمیت نشست و اجلاسیه است.